Video's Van Zamnesia

Bij Zamnesia draaien we helemaal om multimedia. Of het nu gaat om het brengen van het laatste nieuws via ons blog, het posten van geweldige foto's op Instagram of contacten onderhouden met jullie via Facebook; we zijn er helemaal dol op. Het houdt hier echter niet op; we hebben een paar elfjes op kantoor die fantastisch zijn in het maken van geweldige video's. Ze zijn er al een tijdje mee bezig, waardoor er een behoorlijke collectie is ontstaan van video's die je allemaal hier op deze pagina kan bekijken. Je kan uiteraard ook onze YouTube pagina bezoeken en ze daar bekijken! 

 

Hoe Kweek Je Cannabis In De Winter?

Hoe Kweek Je Cannabis In De Winter?

Ben je benieuwd of je buiten wiet kunt kweken in de winter? Nou, dat is mogelijk. In deze video delen we onze beste tips over alles wat je moet weten voor een succesvolle wietteelt in de winter.
De winter breekt aan en we ontvangen veel vragen van kwekers over het telen van cannabis in de koudste maanden van het jaar. Hoewel het verre van optimaal is, kun je wel degelijk een winteroogst behalen. Blijf kijken en ontdek hoe je dit doet.

7 Tips Voor Beginnende Wietrokers

7 Tips Voor Beginnende Wietrokers

Voor het eerst cannabis roken, is een transformerende ervaring. Na een enkel trekje belanden blowers in een verhoogde realiteit. Alles, van eten tot muziek luisteren, wordt boven de normale resonantie verheven. Hier zijn 7 tips voor beginnende cannabisrokers om je op het juiste pad te brengen naar een gezonde relatie met wiet.

Goede Vs Slechte Wiet | Hoe Maak Je Het Onderscheid?

Goede Vs Slechte Wiet | Hoe Maak Je Het Onderscheid?

De beste highs zijn afkomstig van de beste wiet. Waarschijnlijk weet je het verschil wel tussen goede wiet en slechte wiet. Volg ons advies en beoordeel cannabis als een ware connaisseur. Zo beschik je over de kennis om die uitzonderlijke, eersteklas wiet te scoren.
Net zoals bij goede wijn en gastronomie, kent de cannabiswereld ook connaisseurs en levensgenieters. Uiteraard bestaan er ook koopjesjagers en zelfs blowers die niet eens high willen worden. Maar elke liefhebber van wiet moet natuurlijk weten hoe je het onderscheid maakt tussen topkwaliteit en troep.

Zo Droog en Cure Je Cannabistoppen Fatsoenlijk

Zo Droog En Cure Je Cannabistoppen Fatsoenlijk

Het kweken van goede wiet is niet zo makkelijk als het lijkt. Het proces is geen kwestie van een zaadje planten en deze zomaar laten groeien. Verschillende stadia moeten doorlopen worden om hoogwaardige toppen te ontwikkelen waar je trots op kunt zijn. Deze video legt het laatste stadium, de curing-fase, in detail uit. Alles wat tussen oogst en consumptie van droge toppen plaatsvindt, rekent men tot de curing-fase. Voor veel concentraten is het niet nodig dat toppen zo'n secure curingproces ondergaan. Wil je daarentegen goede kwaliteit droge kruiden? Dan is het wel noodzakelijk. Laten we het curingproces eens doornemen en onthullen wat slechte kwaliteit van topspul onderscheidt.

Wat Te Doen Tegen Kleverige Vingers Bij Het Oogsten Van Cannabis

Wat Te Doen Tegen Kleverige Vingers Bij Het Oogsten Van Cannabis

Dus, je gaat je rijpe, plakkerige wietplanten oogsten? Bereid je dan maar voor op kleverige vingers! Onderschat dit niet, want het kan het oogsten behoorlijk bemoeilijken.
In deze video leer je met simpele tips en trucs hoe je dealt met de trichomen van wiettoppen die aan je vingers blijven plakken.

Hoe en Wanneer Oogst Je Wietplanten?

Hoe En Wanneer Oogst Je Wietplanten?

De oogstdag is een vreugdevolle aangelegenheid voor wietkwekers. Ja, er is nog veel te doen, maar de levenscyclus van cannabisplanten is voltooid en de toppen zijn rijp. Als kweker moet je het oogstmoment goed timen om de volledige kracht van de toppen te ontsluiten. Aan het eind van deze video, weet je hoe je rijpe marihuana herkent en hoe je oogst als een pro.

De Beste Oogst-tools die Elke Kweker Moet Hebben!

De Beste Oogst-Tools Die Elke Kweker Moet Hebben!

Het zaaien van je wietzaadjes en aanschouwen hoe ze uitgroeien tot majestueuze, uitbundige planten is een opwindend onderdeel van het kweekproces. Er gaat echter niets boven het oogsten. Dit is een uitermate belangrijk stadium dat de uiteindelijke kwaliteit van je wiet kan maken of breken. In deze video helpen we je een handje met de beste tools om hiervoor te gebruiken.

Hoe & Waarom Je Cannabisplanten Moet Flushen

Hoe & Waarom Je Cannabisplanten Moet Flushen

Flushen, oftewel spoelen, is erg belangrijk als je cannabis kweekt. Sommige problemen corrigeer je met een flush, of gebruik een flush voor de oogst om alle smaken van je toppen te ontsluiten. Bekijk hier onze video over het flushen van wietplanten. 

Cannabisplanten Fimmen | Wietopbrengsten Verhogen

Cannabisplanten Fimmen | Wietopbrengsten Verhogen

FIM, of 'F*ck I Missed', is een snoeitechniek om opbrengsten te verhogen. Net als bij toppen wordt ook bij deze techniek een deel van de hoofdstam verwijderd. Fimmen werd per ongeluk ontdekt toen een kweker zijn poging tot toppen verprutste.

Hoe Top Je Je Wietplanten?

Hoe Top Je Je Wietplanten?

Toppen is een techniek waarmee wietkwekers de oogsten van hun planten kunnen vergroten. Het toppen van cannabisplanten is relatief simpel en ongecompliceerd. Hierbij knip je tijdens het vegetatieve stadium het bovenste deel van een plant af om te bevorderen dat ze meer lateraal gaat groeien. In deze video vertellen we je alles wat je moet weten over het toppen van een wietplant.

Hoe Verberg Je De Geur Van Wiet? | Kweken, Bewaren En Roken

Hoe Verberg Je De Geur Van Wiet? | Kweken, Bewaren En Roken

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kunnen wietplanten extreem aromatisch zijn en daarmee lastig te verbergen voor de geoefende neus. In sommige gevallen wil je die geur verbergen of verdoezelen. In deze video behandelen we tips en trucs om het kenmerkende aroma te elimineren of op zijn minst te beperken tijdens het kweken, bewaren en roken.

De Levenscyclus Van De Wietplant

De Levenscyclus Van De Wietplant

Misschien wil je graag zelf een plant kweken of gewoon meer te weten komen over het telen van wiet in het algemeen. Het is hoe dan ook belangrijk dat je alle details kent van ieder stadium. Er zijn vier cruciale stadia: de ontkieming, zaailingfase, vegetatieve fase en bloei. En dan hebben we ook nog de oogst. Niet direct een onderdeel van de levenscyclus van de plant, maar wel belangrijk om goed uit te voeren.

Kras & Win | Zamnesia Airlines

Kras & Win | Zamnesia Airlines

Van harte welkom aan boord van de Zamnesia Paradise. Bij elke aankoop in onze webwinkel ontvang je een gratis boarding pass. Hiermee heb je recht op een gratis paradijselijk geschenk. 

Voedingsstoffen Voor Je Wietplanten

Voedingsstoffen Voor Je Wietplanten

Wietplanten hebben net als alle andere planten behoefte aan voedingsstoffen om te overleven en goed te gedijen. Nutriënten behoren dan ook tot de vijf sleutelfactoren als je wiet kweekt. Van deze vijf factoren heb je de voedingsstoffen voor 100% zelf in de hand. Sommige soorten hebben hier veel behoefte aan en als je weet hoe je ze correct voedt, ben je in staat topopbrengsten te oogsten. Essentiële kennis dus.