Video's Van Zamnesia

Bij Zamnesia draaien we helemaal om multimedia. Of het nu gaat om het brengen van het laatste nieuws via ons blog, het posten van geweldige foto's op Instagram of contacten onderhouden met jullie via Facebook; we zijn er helemaal dol op. Het houdt hier echter niet op; we hebben een paar elfjes op kantoor die fantastisch zijn in het maken van geweldige video's. Ze zijn er al een tijdje mee bezig, waardoor er een behoorlijke collectie is ontstaan van video's die je allemaal hier op deze pagina kan bekijken. Je kan uiteraard ook onze YouTube pagina bezoeken en ze daar bekijken! 

 

De Beste Oogst-tools die Elke Kweker Moet Hebben!

De Beste Oogst-Tools Die Elke Kweker Moet Hebben!

Het zaaien van je wietzaadjes en aanschouwen hoe ze uitgroeien tot majestueuze, uitbundige planten is een opwindend onderdeel van het kweekproces. Er gaat echter niets boven het oogsten. Dit is een uitermate belangrijk stadium dat de uiteindelijke kwaliteit van je wiet kan maken of breken. In deze video helpen we je een handje met de beste tools om hiervoor te gebruiken.

Hoe & Waarom Je Cannabisplanten Moet Flushen

Hoe & Waarom Je Cannabisplanten Moet Flushen

Flushen, oftewel spoelen, is erg belangrijk als je cannabis kweekt. Sommige problemen corrigeer je met een flush, of gebruik een flush voor de oogst om alle smaken van je toppen te ontsluiten. Bekijk hier onze video over het flushen van wietplanten. 

Cannabisplanten Fimmen | Wietopbrengsten Verhogen

Cannabisplanten Fimmen | Wietopbrengsten Verhogen

FIM, of 'F*ck I Missed', is een snoeitechniek om opbrengsten te verhogen. Net als bij toppen wordt ook bij deze techniek een deel van de hoofdstam verwijderd. Fimmen werd per ongeluk ontdekt toen een kweker zijn poging tot toppen verprutste.

Hoe Top Je Je Wietplanten?

Hoe Top Je Je Wietplanten?

Toppen is een techniek waarmee wietkwekers de oogsten van hun planten kunnen vergroten. Het toppen van cannabisplanten is relatief simpel en ongecompliceerd. Hierbij knip je tijdens het vegetatieve stadium het bovenste deel van een plant af om te bevorderen dat ze meer lateraal gaat groeien. In deze video vertellen we je alles wat je moet weten over het toppen van een wietplant.

Hoe Verberg Je De Geur Van Wiet? | Kweken, Bewaren En Roken

Hoe Verberg Je De Geur Van Wiet? | Kweken, Bewaren En Roken

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kunnen wietplanten extreem aromatisch zijn en daarmee lastig te verbergen voor de geoefende neus. In sommige gevallen wil je die geur verbergen of verdoezelen. In deze video behandelen we tips en trucs om het kenmerkende aroma te elimineren of op zijn minst te beperken tijdens het kweken, bewaren en roken.

De Levenscyclus Van De Wietplant

De Levenscyclus Van De Wietplant

Misschien wil je graag zelf een plant kweken of gewoon meer te weten komen over het telen van wiet in het algemeen. Het is hoe dan ook belangrijk dat je alle details kent van ieder stadium. Er zijn vier cruciale stadia: de ontkieming, zaailingfase, vegetatieve fase en bloei. En dan hebben we ook nog de oogst. Niet direct een onderdeel van de levenscyclus van de plant, maar wel belangrijk om goed uit te voeren.

Kras & Win | Zamnesia Airlines

Kras & Win | Zamnesia Airlines

Van harte welkom aan boord van de Zamnesia Paradise. Bij elke aankoop in onze webwinkel ontvang je een gratis boarding pass. Hiermee heb je recht op een gratis paradijselijk geschenk. 

Voedingsstoffen Voor Je Wietplanten

Voedingsstoffen Voor Je Wietplanten

Wietplanten hebben net als alle andere planten behoefte aan voedingsstoffen om te overleven en goed te gedijen. Nutriënten behoren dan ook tot de vijf sleutelfactoren als je wiet kweekt. Van deze vijf factoren heb je de voedingsstoffen voor 100% zelf in de hand. Sommige soorten hebben hier veel behoefte aan en als je weet hoe je ze correct voedt, ben je in staat topopbrengsten te oogsten. Essentiële kennis dus.

Hoe Geef Je Je Wietplanten Water?

Hoe Geef Je Je Wietplanten Water?

Water behoort tot de vijf belangrijkste omgevingsfactoren die je als wietkweker onder controle dient te houden. Deze vijf factoren zijn: lucht, licht, medium, voedingsstoffen en water. Bewateren is echter vaak een lastige voor beginners. Daarom hebben we deze video voor je gemaakt.

5 Belangrijke Factoren Voor Het Buiten Kweken Van Wiet

5 Belangrijke Factoren Voor Het Buiten Kweken Van Wiet

Wiet kweken is niet zo moeilijk als het lijkt. Er wordt vaak gezegd dat wiet in principe overal en onder alle omstandigheden kan groeien. Dat is misschien wel zo, maar je behaalt waarschijnlijk hogere opbrengsten als de genen en omstandigheden van je wietplanten correct zijn. We bespreken de 5 belangrijkste factoren voor een succesvolle kweek: genetica, groeimedium, licht, water en voedingsstoffen.

De BESTE Manier Om Cannabiszaden Te Ontkiemen

De Beste Manier Om Cannabiszaden Te Ontkiemen

Er bestaan diverse manieren om je cannabiszaden te ontkiemen. Een aantal van deze methoden zijn echter vrij riskant. We raden daarom een alternatieve tactiek aan. In deze gids bespreken we onze meest en minst favoriete manieren om cannabiszaden te ontkiemen.

Hoe Kweek Je Buiten Wiet? 7 Simpele Stappen

Hoe Kweek Je Buiten Wiet? 7 Simpele Stappen

Het volledige proces van buiten wiet kweken, van zaad tot top, kan zeer lonend zijn. Zeker, er zijn altijd uitdagingen als je in de buitenlucht kweekt, maar cannabis is ook ongelooflijk robuust. Het oude gezegde dat wiet met alleen water en zonlicht al kan groeien op een steen klopt eigenlijk wel. Heb je ooit cannabis in het wild in Marokko zien groeien? Dan kun je dat zeker beamen.

De Beste Soorten Wiet Voor Kweek Op Een Balkon

De Beste Soorten Wiet Voor Kweek Op Een Balkon

Wil je buiten goede wiet kweken? Dan hoef je er niet op uit te trekken in de natuur. Het enige wat je nodig hebt, is een geschikte plek op je balkon of terras met voldoende zon. Niet alle soorten zijn echter geschikt voor kweek in een stedelijke omgeving. Laten we eens bespreken wat sommige strains geschikter maakt voor teelt op een balkon of terras dan andere. Ook hebben we een lijst met aanbevolen cannabissoorten die perfect zijn voor balkons en terrassen.

De Beste Soorten Wiet Voor Jouw Klimaat | Koud, Gematigd En Warm

De Beste Soorten Wiet Voor Jouw Klimaat | Koud, Gematigd En Warm

Er zijn veel factoren die meespelen als je buiten een sterke en gezonde wietplant wilt kweken. De temperatuur, voedingsstoffen, lucht, water en de locatie spelen allemaal een rol.
Of je nu in een warm of koud klimaat woont, wij leggen uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste soort wiet als je buiten kweekt.