Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Over Dinafem

Dinafem logo

Het ontstaan van Dinafem was een proces van liefde en passie. Toch duurde dit proces vele jaren, omdat het team achter de oprichting de tijd nam om te verzekeren dat alles juist gedaan werd.

Voordat Dinafem een hoop en droom werd, werkten de kwekers erachter al jaren samen, waarbij ze wat van de meest iconische cannabis soorten van dat moment kweekten en gebruikten. Vanwege hun gedeelde liefde bereikten ze uiteindelijk een punt waar ze hun expertise en projecten met de wereld wilden delen.

Ze doken echter niet meteen bovenop de cannabis zaden markt. In de herfst van 2003, besloten ze de fundering te gaan leggen voor het bedrijf dat ze voor ogen hadden. Ze besteedden een heel jaar aan het vinden van geschikte kweeklocaties, onderzochten de fijnere aspecten van cannabis verzorging op grote schaal, produceerden stabiele, feminized zaden en maakten een streng selectieproces door om de perfecte mannelijke en vrouwelijke planten te vinden om hun zadenlijnen mee te starten.

Al hun harde werk kwam tot uiting in 2003, toen ze succesvol hun eerste soort kweekten, de beroemde Power Kush. Niet lang hierna produceerden ze deze soort ook succesvol in een feminized variant, waarbij ze hun vaardigheden als nieuwe en opkomende kweker bevestigden.

In 2005 werd Dinafem een officieel bedrijf, klaar om de deuren te openen voor het publiek. Dinafem was de eerste Spaanse zadenbank die haar eigen varianten feminized zaden aanbod, waarbij uiteindelijk Moby Dick, Blue Widow en Critical+ werden toegevoegd aan de collectie. Op dat moment waren deze soorten onbekend, maar ze maakten al snel furore en konden zelfs wedijveren met de "Dutch Legends."

In de jaren die volgden, werkte Dinafem hard aan het verfijnen van de bestaande soorten, maar ze combineerde ze ook op nieuwe en interessante manieren, terwijl ze nieuwe genen introduceerde aan de pool en veel van de opwindende cannabis varianten produceerde waar we tegenwoordig zo dol op zijn.

Tegen het eind van 2009, was de reputatie van Dinafem zo gegroeid, dat ze zich tot de besten kon rekenen en zichzelf staande kon houden als een internationale cannabis zadenbank, beroemd om de productie van unieke en hoogwaardige cannabis zaden. Tegen het eind van 2010 had Dinafem 10 nieuwe cannabis zaden aan haar catalogus toegevoegd.

Sindsdien is Dinafem blijven innoveren en heeft een lijn autoflowering soorten aan haar aanbod toegevoegd, maar ze heeft zich ook bezig gehouden met het ontwikkelen van CBD soorten.Dinafem is ontstaan uit een bescheiden achtergrond: Een groep anonieme kwekers die samenkwamen om een passie te delen. Deze passie bestaat nu nog steeds en kan worden gezien in de manier waarop de onderneming opereert. Er is een reden waarom Dinafem zo befaamd is. Dit is een zadenbank die draait om het genot van het kweken. Dit wordt erkend door het winnen van de Best Seed Bank award op Spannabis Malaga 2015 en Expogrow 2013!

Als je graag wat van de Dinafem soorten wil proberen, kunnen we Critical+, OG Kush en Blue Widow sterk aanraden!

Verpakking Dinafem

Dinafem packaging

Het verzekeren van de best mogelijke ervaring voor klanten kan je best aan Dinafem overlaten! Dit werkt door in hun verpakking, die zorgvuldig is samengesteld om te verzekeren dat cannabis zaden veilig kunnen worden bewaard en verstuurd naar jou.

Om te beginnen, verpakt Dinafem haar zaden in een hersluitbaar plastic buisje. De zaden worden in het buisje gestopt en onderin, in een nauwe punt, vastgehouden om te verzekeren dat beweging tot een minimum beperkt blijft. Vervolgens word een ademende spons toegevoegd om de zaden te beschermen, gevolgd door vocht-opnemende kralen waarmee de luchtvochtigheid op een optimaal niveau blijft.

Dit buisje wordt in een rond, metalen blikje geplaatst, waardoor de zaden nog beter worden beschermd. Dit is werkelijk waar een eersteklas verpakking en omdat het opnieuw afsluitbaar is, hoef je niet alle zaden in een keer te gebruiken!

Dinafem cannabis zaden kunnen worden gekocht in hoeveelheden van 3.

 

Koop Dinafem

 


Zamnesia


Dinafem Zaden

Informatie Dinafem

Dinafem logo

Dinafem is een Spaanse zadenbank die barst met passie en talent. Alles wat zij produceren, is gekweekt met nauwkeurige aandacht en liefde, waarbij ze de tijd nemen om te verzekeren dat alles van topkwaliteit is. Hun filosofie kan worden opgesomd in een enkele uitspraak: "Voor kwekers, door kwekers." Alles wat je over ze moet weten, vind je hier.

- Over Dinafem
- Awards Dinafem
- Alle zaden van Dinafem