Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Verpakking Dinafem

Dinafem packaging

Het verzekeren van de best mogelijke ervaring voor klanten kan je best aan Dinafem overlaten! Dit werkt door in hun verpakking, die zorgvuldig is samengesteld om te verzekeren dat cannabis zaden veilig kunnen worden bewaard en verstuurd naar jou.

Om te beginnen, verpakt Dinafem haar zaden in een hersluitbaar plastic buisje. De zaden worden in het buisje gestopt en onderin, in een nauwe punt, vastgehouden om te verzekeren dat beweging tot een minimum beperkt blijft. Vervolgens word een ademende spons toegevoegd om de zaden te beschermen, gevolgd door vocht-opnemende kralen waarmee de luchtvochtigheid op een optimaal niveau blijft.

Dit buisje wordt in een rond, metalen blikje geplaatst, waardoor de zaden nog beter worden beschermd. Dit is werkelijk waar een eersteklas verpakking en omdat het opnieuw afsluitbaar is, hoef je niet alle zaden in een keer te gebruiken!

Dinafem cannabis zaden kunnen worden gekocht in hoeveelheden van 3.

 

Koop Dinafem

 


Zamnesia


Dinafem Zaden

Informatie Dinafem

Dinafem logo

Dinafem is een Spaanse zadenbank die barst met passie en talent. Alles wat zij produceren, is gekweekt met nauwkeurige aandacht en liefde, waarbij ze de tijd nemen om te verzekeren dat alles van topkwaliteit is. Hun filosofie kan worden opgesomd in een enkele uitspraak: "Voor kwekers, door kwekers." Alles wat je over ze moet weten, vind je hier.

- Over Dinafem
- Awards Dinafem
- Verpakking van Dinafem
- Alle zaden van Dinafem