Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

DE EFFECTEN VAN MELATONINE

Wanneer het als supplement wordt gebruikt, wordt melatonine meestal in een pilvorm genomen. De voornaamste toepassing is het gebruik als slaapmiddel. Dit wordt het beste gedaan in een donkere kamer, omdat licht melatonine kan afremmen. Dit maakt melatonine geschikt voor een aantal situaties en het geeft mensen meer controle over hun interne klok.


Melatonina ciclo luce-buio                                             Serotonina ciclo luce-buio


Voor personen met slaapproblemen, helpt melatonine de natuurlijke cyclus van dag en nacht te synchroniseren, waardoor de kans om in slaap te vallen, wordt vergroot. Dit geldt met name voor ouderen, die vaak moeite hebben in slaap te vallen.

Andere toepassingen zijn het verminderen van slaapstoornissen, zoals slapeloosheid, jetlag en verstoring door werk in ploegendienst. Het is belangrijk te begrijpen dat melatonine geen geneesmiddel is en het wekt ook geen slaap op; het ondersteunt het. Het moet op het juiste moment genomen worden om effectief te zijn. Ontdekt is dat gebruikers sneller in slaap vallen, beter slapen, terwijl ook de alertheid in wakkere toestand wordt verbeterd.


Zamnesia

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Melatonine