Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Verpakking van Dutch Passion

Dutch Passion verpakkingDutch Passion verstuurt alle zaden in hun eigen, unieke verpakking. Cannabis zaden worden in een kleine, papieren envelop geplaatst met alle informatie over de soort. Deze envelop wordt vervolgens gevuld met piepschuim balletjes, die de zaden beschermen en veilig houden tijdens het transport naar jou.

Omdat de zaden verpakt zijn in een papieren envelop, is het niet gemakkelijk deze opnieuw af te sluiten na het openen. Daarom is het een goed idee om een opbergoplossing achter de hand te hebben als je niet van plan bent alle zaden in een keer te gebruiken!

Cannabis zaden van Dutch Passion zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 3 in zowel feminized als autoflowering varianten.


Zamnesia


Dutch passion zaden

Informatie Dutch Passion

Dutch Passion logo

Dutch Passion is een van de originele, legendarische, Nederlandse zadenbanken en hun geschiedenis kan worden herleid naar de jaren ’70. Door het combineren van een ethiek van hoogwaardig kweken, voortdurende innovatie en het voorop stellen van de klant, zijn ze steeds populairder geworden en produceren ze wat van de meest geliefde en gekoesterde cannabis soorten ooit.

- Over Dutch Passion
- Awards Dutch Passion
- Verpakking van Dutch Passion
- Alle zaden van Dutch Passion