Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Over Strain Hunters

Strain Hunters

Strain Hunters, opgericht in 2012, heeft sterke banden met Green House Seeds, omdat Strain Hunters is gesticht door Green House's Arjan, maar ook door Franco en Simon. Het doel was een compleet op zichzelf staande zadenbank op te richten die zich toelegt op het jagen op en bewaren van de vele exotische landras soorten die wereldwijd kunnen worden gevonden.

Met deze soorten in handen, worden ze verder gekweekt en aangeboden aan de bredere markt, zodat iedereen de kern van het cannabis kweken kan ervaren. Ze worden ook verfijnd in feminized, hybride en autoflowering varianten, wat aantoont hoe deze originele genen kunnen worden benut om bekroonde varianten te produceren. Om hun catalogus met cannabis zaden toegankelijk te houden, proberen ze ook de kosten laag te houden, waarmee ze verzekeren dat zelfs de groenste beginner hun hoogwaardige genen kan proberen zonder een gat in de bankrekening te slaan.

Strain Hunters hoopt erop om de meer unieke en ongewone genen van de wereld beschikbaar te maken, maar ze besteden ook veel tijd aan het vastleggen van hun reizen. Tijdens hun reizen ontdekken ze hoe cannabis levens kan veranderen en voordelen kan bieden aan de maatschappij, in een poging de onwetendheid aan te pakken die vaak hand in hand gaat met cannabis.

Hoewel ze een grote variatiel zaden aanbieden, zijn Money Maker, White Lemon, Damnesia en Flowerbomb Kush prachtige voorbeelden van hun werk en absoluut het bekijken waard!

Verpakking van Strain Hunters

Verpakking van Strain Hunters

Strain Hunters verzekert dat alle cannabis zaden goed verpakt zijn, zodat ze veilig bij jou kunnen worden afgeleverd. Elk zaadje is verpakt in een DVD-hoes, waarbij de zaden aan de voorkant zichtbaar zijn achter een beschermend, plastic omhulsel.

In de DVD-hoes vind je een DVD waarin verslag wordt gedaan van de expedities van Strain Hunters, net als een flavour wheel.

Strain Hunters' cannabis zaden zijn bij Zamnesia verkrijgbaar in hoeveelheden van 3, zowel in feminized als in autoflowering varianten.

 


Zamnesia


Strain Hunters

Informatie Strain Hunters

Strain Hunters Logo

Strain Hunters is een zadenbank die zich heeft toegelegd op het opsporen van zeldzame en exotische landrassen op de hele wereld, om ze te bewaren en verfijnen in geliefde feminized, hybride en autoflowering varianten. Strain Hunters trekt niet alleen door de wildernis om nieuwe en opwindende genen te vinden, maar ze documenteren hun reizen ook om de kennis over cannabis te verspreiden en het stigma eromheen te verdrijven.

- Over Strain Hunters
- Awards Strain Hunters
- Alle zaden van Strain Hunters