Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Awards Strain Hunters

Strain Hunters Awards LogoStrain Hunters biedt pas een paar jaar cannabis zaden aan, maar ze hebben al diverse prijzen gewonnen voor hun buitengewone kweekprestaties. Laten we eens kijken:

AwardFlowerbomb Kush

   

Awards:

• 2012 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2012 420 Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2013 Copa Canarias, 2de plaats voor Best Overall Strain

Flowerbomb Kush, de combinatie van Green Crack x OG Kush, is een indica dominante krachtpatser met meerdere prijzen om haar steel. Ze is enorm productief en in staat een oogst te produceren na slechts 8 weken bloeien. Dit combineert met een sterke weerstand tijdens de groei en zeer harsachtige toppen als het oogstmoment daar is! Als het gaat om de opbrengst, kan Flowerbomb Kush binnen tot wel 800g/m² produceren (onder een 1000W lamp) of tot wel 1kg/plant buiten, onder optimale omstandigheden. De geproduceerde high is bijna narcotisch en transporteert lichaam en geest in een diepe ontspanning.

Koop Flowerbomb Kush

 

Flower Bomb Kush

 


AwardSkunk Autoflowering

   

Awards:

• 2013 Expo Grow Irun, 1ste plaats voor Best Automatic Strain

Skunk Autoflowering is precies wat haar naam al aangeeft: Een skunk variant die bloeit met leeftijd in plaats van veranderende fotoperioden. Het biedt kwekers, die zoeken naar een snelle doorlooptijd, een gemakkelijk kweekproject, of een soort die ze meerdere malen in een seizoen kunnen kweken, de cannabis zaden die ze nodig hebben. Met een hoogte tot 120cm is Skunk Autoflowering in staat binnen tot wel 800g/m² te produceren, onder optimale omstandigheden onder een 1000W lamp, terwijl ze zich in grofweg 9 weken ontwikkelt van zaad tot oogst! De smaak en het effect zijn hetzelfde als een typische, rasechte Skunk met eersteklas, aardse noten en ze wekt een gemengde lichamelijke en geestelijke high op.

Koop Skunk Autoflowering

 

Skunk Autoflowering


AwardCaboose

   

Awards:

• 2013 Spannabis, 3de plaats voor Best Indoor/Bio

Caboose is een indica dominante hybride die het resultaat is van de combinatie van Salmon Creek Big Bud x Trainwreck. Met zulke beroemde genen, is het geen verrassing te ontdekken dat Caboose veel te bieden heeft. Ze is hoogproductief en in staat binnen tot wel 900g/m² te produceren, tegen 1kg buiten, terwijl ze toch klein blijft. Caboose's smaak draagt sterke bloementonen die ook wat aards aandoen. Gerookt, wekt ze een diepe ontspannende geestelijke en lichamelijke stone op die perfect is om bij te chillen.

Koop Caboose

  Caboose

AwardDVD of Strain Hunters

   

Awards:

• 2009 Smugglers Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Product
• 2010 High Times Cannabis Cup, 2de plaats voor Best Product

Strain Hunters' DVD is zelf ook in de prijzen gevallen, waaruit de kwaliteit van hun aanvullende werk blijkt. Met de DVD wordt getracht de kennis over cannabis te verspreiden en mythes te verdrijven. Elk pakje zaden wordt geleverd met deze DVD, dus je kan hem niet missen!

Koop Strain Hunters

  DVD

Zamnesia


Strain Hunters

Informatie Strain Hunters

Strain Hunters Logo

Strain Hunters is een zadenbank die zich heeft toegelegd op het opsporen van zeldzame en exotische landrassen op de hele wereld, om ze te bewaren en verfijnen in geliefde feminized, hybride en autoflowering varianten. Strain Hunters trekt niet alleen door de wildernis om nieuwe en opwindende genen te vinden, maar ze documenteren hun reizen ook om de kennis over cannabis te verspreiden en het stigma eromheen te verdrijven.

- Over Strain Hunters
- Awards Strain Hunters
- Alle zaden van Strain Hunters