Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Awards Big Buddha Seeds

LA CheeseAls een van de meest vooraanstaande producenten van Cheese cannabis zaden, is het geen wonder dat Big Buddha Seeds door de jaren heen vaak in de prijzen is gevallen. Hier zijn een aantal van de beste soorten en de gewonnen prijzen.


Award Big Buddha Cheese

   

Awards:

• 2006 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indica
• 2009 420 IC Growers Cup, 5de plaats voor Best Indica
• 2011 Treating Yourself Expo, 2de plaats voor Best Indica

Big Buddha Cheese is een van de meest populaire soorten in het Verenigd Koninkrijk en heeft een onmiskenbare, prikkelende smaak en aroma die haar naam eer aandoet. Deze indica dominante schoonheid is een kruising tussen de originele en zwaar bewaakte Skunk #1 Cheese met een niet bekend gemaakte Afghani en ze zal krachtig groeien, in 7-9 weken bloeien, grote oogsten produceren en ook in staat zijn lichaam en geest geheel te ontspannen, terwijl ze de stemming verbetert.

Koop Big Buddha Cheese

 

 

Big Buddha Cheese


Award Blue Cheese

   

Awards:

• 2006 High Times Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Sativa

Blue Cheese combineert de eersteklas tonen van Big Buddha Cheese met de overheerlijke, fruitige twists van Blueberry. Beide ouders zijn op hun eigen manier beroemd en bekroond en hun nageslacht is niet anders. De combinatie van deze genen resulteert in een groot, struikachtig monster dat flinke oogsten produceert in 8-10 weken. Haar toppen produceren een klassieke Cheese smaak met fruitige elementen en de high is functioneel en extreem euforisch.

Koop Blue Cheese

 

 

Blue Cheese


Award Buddha Tahoe

   

Awards:

• 2011 High Times Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Overall Strain
2014 Spannabis Champions Cup, 2de plaats voor Best Indoor Hydro

Buddha Tahoe is een van de weinige, 100% indica's op de markt en is het kind van Big Buddha Seeds' originele Tahoe stekje van OG Kush. Deze cannabis zaden zijn letterlijk een stukje levende geschiedenis en zijn door de jaren heen selectief gekweekt om het beste uit deze OG Kush uit te vergroten. Met een bloeiperiode van 8-9 weken, een frisse citroensmaak en een zwaar ontspannende high, bezit Buddha Tahoe veel eigenschappen om vrolijk van te worden!

Koop Buddha Tahoe

 

 

Buddha Tahoe


Award Blue Cheese Automatic

   

Awards:

• 2013 Spannabis Champions Cup, 2de plaats voor Indoor Hydro

Zoals de naam al suggereert, bezit Blue Cheese Automatic alle geweldige eigenschappen van de originele Blue Cheese, maar dan wel in een eenvoudig te beheren, snelgroeiende, automatische variant. Blue Cheese Auto ontwikkelt zich in grofweg 10 weken van zaad tot oogst en ze behoudt de prikkelende, maar ietwat fruitige smaak van haar naamgenoot, alsook de euforische en opwekkende high. Omdat ze vanzelf bloeit, kan ze meerdere keren per jaar worden gekweekt, wat absoluut een lach op het gezicht zal toveren van veel kwekers.

Koop Blue Cheese Automatic

 

 

Blue Cheese Auto

 

Dit is slechts een greep uit het aanbod geweldige soorten bij Big Buddha Seeds. Als je kwaliteit op zijn best wil zien, bekijk dan het gehele aanbod hier.


Zamnesia


Big Buddha Seeds

Informatie Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds LogoBig Buddha Seeds behoort tot de meest gerenommeerde zadenbanken in het Verenigd Koninkrijk en produceert een aantal van de beste Cheese soorten op de huidige markt. Big Buddha's cannabis zaden staan bekend om prikkelende smaken en tomeloze kracht en zijn de aandacht van elke connaisseur waard.

- Over Big Buddha Seeds
- Awards Big Buddha Seeds
- Alle zaden van Big Buddha Seeds