Hoe Betaal Je Met Bitcanna?

Hoe Betaal Je Met Bitcanna?

BitCanna is een door de cannabisindustrie geïnitieerde betaaloplossing. Veel banken, creditcardmaatschappijen en betalingsproviders verwerken geen transacties die zijn gerelateerd aan de wietindustrie, ook niet wanneer dat volledig legaal is. Om hier iets aan te doen, creëerde BitCanna voor de legale cannabisindustrie een platform met een gedecentraliseerd betalingsnetwerk op basis van de BitCanna-munt (BCNA).

Belangrijk: op 30 september is BitCanna op een nieuw en verbeterd blockchainnetwerk overgestapt. Bezit je nog munten die voor 30 september gekocht zijn? Gebruik dan deze handleiding om je coins voor de nieuwe variant in te wisselen!

Om Bij Zamnesia Met Bitcanna Te Betalen, Heb Je Het Volgende Nodig:

  • De Keplr-browserextensie om toegang tot de BitCanna web wallet te krijgen
  • BitCanna-munten (BCNA) in je BitCanna web wallet

Belangrijk — Maak Een Backup Van Je Seed Phrase (En Wachtwoord)!

Het is belangrijk om je te realiseren dat jij de enige eigenaar van je wallet(s) bent. BitCanna heeft geen toegang tot je wallet, kan deze niet herstellen of over de valuta erin beschikken. Je wallet is alleen met je seed phrase te herstellen. De seed phrase wordt tijdens het aanmaken van je account gegenereerd. Het is belangrijk dat je deze op een veilige plaats bewaart, aangezien het de enige manier is om je wallets te herstellen of naar nieuwe apparaten over te zetten. Pas op voor scammers. Deel je seed phrase nooit met iemand anders. BitCanna of Zamnesia zal er nooit om vragen.

Lees Dit Voordat Je Bitcanna Gebruikt Om Je Zamnesia-Bestelling Te Betalen:

  • Als je nog geen cryptocurrency hebt, moet je een account aanmaken en verifiëren op een cryptocurrency-handelsplatform, zoals Coinmerce.

  • Wanneer je meer BCNA-munten koopt dan je nodig hebt voor je bestelling, kun je de extra munten bewaren in je BitCanna-wallet en bij een volgende aankoop gebruiken. Het is echter belangrijk op te merken dat BCNA-coins in waarde kunnen fluctueren. Ze worden namelijk rechtstreeks verhandeld op de beurs en de prijs komt door vraag en aanbod tot stand.

Hoe Betaal Je met BitCanna? (Complete Pdf-gids)

Over Bitcanna

Wat is BitCanna?
BitCanna is een door de cannabisindustrie geïnitieerde betaaloplossing. Veel banken, creditcardmaatschappijen en betalingsproviders weigeren geld te verwerken dat afkomstig is van de wietindustrie, zelfs wanneer dat volledig legaal is. Als oplossing voor dit probleem, creëerde BitCanna een platform met een betalingsnetwerk voor de legale cannabisindustrie, in de vorm van de BitCanna-munt (BCNA). Deze munt kun je gebruiken voor het betalen van cannabis-gerelateerde producten.
Waarom zou ik BitCanna gebruiken?
Wanneer je producten aanschaft met BitCanna, profiteer je van:
  • Verbeterde privacy
  • Beheer van je eigen valuta
  • Verwaarloosbare transactiekosten
  • Exclusieve kortingen en aanbiedingen
Naast dat je zelf profiteert, is het ook gunstig voor cannabis-gerelateerde ondernemingen. Die zijn zo namelijk minder afhankelijk van andere betalingsproviders.
Waar kan ik met BCNA betalen?
Momenteel kun je met BCNA bij Zamnesia betalen. In de nabije toekomst kun je er bij meer winkels mee betalen. Op de website van BitCanna vind je een overzicht van alle shops die momenteel BitCanna-munten accepteren.
Kan ik met BCNA betalen in fysieke winkels?
Op dit moment is het alleen mogelijk om online met BitCanna te betalen. Het team van BitCanna werkt echter hard aan de lancering van het betaalsysteem voor fysieke winkels.
Wie ontwikkelde BitCanna?
BitCanna is een initiatief dat tot stand kwam met behulp van leiders uit de Europese cannabisindustrie. Vanuit een gezamenlijke passie zetten zij zich in voor de beste oplossingen voor de uitdagingen waar de wietindustrie momenteel mee te maken heeft. Het uiteindelijke doel is om de afstandelijke houding van de markt te doorbreken en het vertrouwen terug te winnen van zowel klanten, toezichthouders als financiële instellingen.
Wat heb ik nodig om mijn bestelling met BitCanna te betalen?
Je hebt een BitCanna wallet en BitCanna-munten nodig.

Wallet

Wat is een wallet?
Een wallet is een locatie om je BitCanna-munten (BCNA) veilig te bewaren. Met een wallet kun je je bestellingen betalen (door BCNA-coins te sturen) en tevens BitCanna-munten ontvangen. De wallet van BitCanna is momenteel beschikbaar voor Chrome en Brave (desktop computer). Je kunt echter ook de mobiele Cosmostation wallet installeren!
Wat is een seed phrase?
Een seed phrase is een reeks woorden die is gegenereerd door je cryptocurrency wallet, en die je toegang geeft tot de crypto in de wallet. Zolang je over je seed phrase beschikt, heb je toegang tot alle cryptomunten die gekoppeld zijn aan de wallet die deze reeks heeft gegenereerd, ook als je de wallet verwijdert of verliest. Het is belangrijk om deze seed phrase altijd zorgvuldig te bewaren. Deel je seed phrase nooit met een ander, zelfs niet met Zamnesia of BitCanna. We zullen er nooit om vragen.
Wat is de BitCanna web wallet?
De BitCanna web wallet is een interface waarmee je bepaalde transacties met je BCNA-munten kunt uitvoeren. Om verbinding te maken met de BitCanna web wallet, heb je de Keplr-browserextensie nodig.
Wat is de Keplr-browserextensie?
De Keplr-browserextensie is een extensie voor meerdere wallets waarin je BCNA-munten kunt opslaan. Je kunt er ook andere coins bewaren die met Cosmos-technologie zijn gebouwd. Je hebt Keplr nodig om verbinding met de web wallet te maken.
Wat is de lange reeks van willekeurige cijfers en letters? Bijvoorbeeld: bcna1m0hsw3w0a0w0urejjkudfc2zfjssgy06ltqte6
Dit is je wallet adres. Je kunt dit als je bankrekeningnummer beschouwen. Wanneer je dit adres bijvoorbeeld aan anderen geeft, kunnen zij munten naar je sturen.
Waar vind ik mijn saldo BitCanna-munten (BCNA)?
In je Keplr-browserextensie of de BitCanna web wallet.

De Aanschaf Van Bitcanna-Munten (Bcna)

Hoe koop ik BitCanna-munten (BCNA)?
Ga naar de pagina 'BitCanna bemachtigen' om te ontdekken hoe je BCNA-munten kunt kopen.
Hoe weet ik hoeveel BCNA-munten ik moet aanschaffen om mijn bestelling te kunnen betalen?
Als je bij Zamnesia BCNA selecteert als betaalwijze, krijg je het vereiste aantal coins voor je bestelling te zien.
Hoe hoog zijn de transactiekosten?
Aan elke transactie gemaakt met BitCanna als betaalwijze zijn transactiekosten verbonden. Deze kosten zijn verwaarloosbaar en variëren, afhankelijk van de bezetting van het BitCanna betaalnetwerk. De transactiekosten bedragen ongeveer € 0,00001 per transactie. Bij het kopen van BitCanna met een creditcard worden echter vaste transactiekosten van € 3,- tot € 4,- per transactie in rekening gebracht. Deze kosten worden betaald aan Indacoin en zijn noodzakelijk om je bestelling makkelijk af te rekenen. Hierdoor hoef je niet naar een cryptocurrency-exchange.
Ik heb meer BitCanna-munten (BCNA) gekocht dan ik aan mijn bestelling heb uitgegeven. Wat kan ik ermee doen?
Als je BitCanna-munten (BCNA) overhoudt, kun je ze in je wallet bewaren. Wanneer je weer een bestelling wilt plaatsen, moet je er rekening mee houden dat de waarde van de coins kan fluctueren. Dit betekent dat je met dezelfde hoeveelheid munten meer of juist minder kunt kopen.
Hoelang duurt het voordat mijn BCNA verschijnen, nadat ik ze via Coinmerce heb aangeschaft?
Als je het identificatieproces hebt voltooid, worden je munten binnen een uur naar je BitCanna-adres gestuurd.
Waarom fluctueert de waarde van de BitCanna coin (BCNA)?
De BitCanna coin (BCNA) wordt live op cryptocurrency-exchanges verhandeld. Dit houdt in dat vraag en aanbod op de markt bepalen hoeveel een BitCanna coin op een specifiek moment waard is.
Wat betekent dit voor mijn BitCanna-munten?
Dit betekent dat de waarde van de BitCanna coin (BCNA) niet constant is. Als je besluit om BitCanna-munten te bewaren in je wallet, kun je de ene keer dus meer producten kopen met je coins dan de andere keer.

Betalen Voor Je Bestelling Bij Zamnesia

Is op mijn bankafschrift zichtbaar dat ik cannabis-gerelateerde producten heb aangeschaft?
Nee, een van de voordelen van betaling met BCNA is dat je bankafschrift geen cannabis-gerelateerde goederen weergeeft of waar je ze hebt gekocht.
Kan ik mijn BCNA in fiat (euro’s, dollars of ponden) omzetten?
Ja, dit is mogelijk. Om je BitCanna-munten om te zetten in fiat, moet je van een cryptobeurs gebruikmaken. Dit proces vindt plaats op een extern platform, zoals Osmosis of CoinDeal.
Kan ik mijn BitCanna-munten (BCNA) naar iemand anders sturen?
Ja, indien de ontvanger over een BitCanna wallet beschikt, is dat mogelijk. Het enige wat je nodig hebt om BitCanna-munten te versturen, is het unieke walletadres van de ontvanger.

Privacy En Veiligheid

Hoe garandeert BitCanna de veiligheid van mijn munten?
BitCanna neemt privacy en beveiliging zeer serieus. Om die reden maakt BitCanna gebruik van een technologie die de veiligheid van financiële gegevens van gebruikers garandeert. Deze technologie wordt de 'blockchain' genoemd. Feitelijk komt dit erop neer dat BitCanna geen toegang heeft tot wallets of de valuta in deze wallets.

Daarom is het belangrijk dat je je seed phrase en wallet-wachtwoord veilig op een externe locatie bewaart, zoals een USB-stick. Zo kun je je wallets altijd herstellen als je er geen toegang meer toe hebt. Jij bent de enige eigenaar van je wallet en dat vraagt om verantwoordelijkheid.
Wat als ik mijn Keplr wallet op een ander apparaat wil overzetten?
Je moet hiervoor de Keplr wallet op je nieuwe apparaat installeren en 'Account importeren' als inlogmethode kiezen. Vervolgens moet je je seed phrase invoeren om je account te herstellen. Zonder je seed phrase, kun je op andere apparaten geen toegang tot je account krijgen.
Ik ben de recovery phrase van mijn Keplr wallet kwijt. Wat nu?
Indien je nog steeds toegang hebt tot je Keplr wallet, maar de recovery phrase kwijt bent, kun je deze in de Keplr wallet zelf herstellen. Je hebt hiervoor alleen het wachtwoord nodig waarmee je op je wallet inlogt. Wanneer je zowel de recovery phrase als je wachtwoord kwijt bent, kun je je valuta niet terugkrijgen. We adviseren daarom om je recovery phrase op een veilige locatie te bewaren, bijvoorbeeld in een tekstbestand op een USB-stick.