Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Amnesia Haze (Daily Smoker) feminized

Amnesia Haze (Daily Smoker) feminized
Pikant, potent en prestigieus. Amnesia Haze is een hybride van de bovenste plank. Ze wordt erkend als een van de meest psychedelische soorten ter wereld en ze is ook gezegend met een achterlijk hoge opbrengst. En dat zal zeker degenen aanspreken die graag een beetje extra moeite doen. De bloeitijd van Amnesia Haze bedraagt 12-13 weken.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

26,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 10.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 26.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 39.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 70.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Amnesia Haze: Een prijswinnend Nederlands genot!

Amnesia Haze is een soort van de hoogste orde. Ze komt van origine uit Nederland, en deze door Sativa aangedreven soort heeft niet alleen veel prijzen gewonnen maar ook beruchtheid verworven als 'wereldwijde ganja'. Ze komt voort uit de twee verbijsterende ouders Amnesia en Haze, en zo is ze uitgegroeid tot een betrouwbare favoriet onder rokers over de hele wereld.

Amnesia Haze staat goed bekend om haar sterke, psychedelische high, prachtige uiterlijk en scherpe geur. Amnesia Haze is ook een fruitig plantje als het aankomt op smaak - deze brengt de zintuigen alleen maar meer in vervoering. De cerebrale high die deze opmerkelijke Sativa teweegbrengt is mild, vanaf de eerste hijs tot aan de laatste. Je zult je enigszins verrukt voelen en geestelijk energiek. Naarmate de high voortschrijdt, zul je golven van euforie over je heen voelen komen, om nog maar te zwijgen over het diepe inzicht dat je bevangt, dit maakt haar tot de perfecte soort voor conversatie en rookgenot met je vrienden. Beginnende rokers zouden haar met wat omzichtigheid moeten benaderen, want Amnesia Haze komt best hard aan, neem dus gerust je tijd.

Medicinale cannabisgebruikers zullen merken dat Amnesia Haze een uitstekend middel is om stress, angst en depressie te verminderen. Amnesia Haze staat er ook om bekend dat ze pijn kan bestrijden dankzij haar overgeërfde Indica-eigenschappen.

Amnesia Haze is meer geschikt voor de binnenkweek (of kaskweek) dan voor de buitenkweek, maar je kunt haar wel buiten kweken, mits je dat in een zeer warm klimaat doet. De plant wordt gemiddeld 1-1,2 meter hoog en heeft een lange bloeitijd van 12-13 weken, iets dat voor snelle en woeste kwekers wellicht enigszins ontmoedigd is. De lange bloeiperiode zal waarschijnlijk commerciële en beginnende kwekers afschrikken; maar als je bereid bent om de reis tot het eind toe uit te zitten, zul je rijkelijk beloond worden met een overvloed aan echt hoogkwalitatieve toppen. Je kunt voor je tijd en moeite rekenen op een vergoeding van zo'n 600 g/m² - helemaal te gek toch!? Als je binnen kweekt, kun je wel 1500 g/plant krijgen! De condities moeten dan wel optimaal zijn. Een intrigerende uitdaging voor alle cannabiskenners.

Als je bereid bent om tijd en moeite in haar te steken, zul je later de vruchten van je inspanningen plukken, zoals dat met de meeste dingen het geval is. Amnesia Haze is een soort die zeker iedere top en alle zweetdruppels en tranen waard is (nou ja, hopelijk geen tranen). Ze is een legendarische Sativahybride die je toppen schenkt die tot de beste toppen behoren die er maar bestaan. Als je dus op zoek bent naar een prijswinnende klassieker, wil je zeer zeker deze zaadjes van Amnesia Haze uitproberen.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.