Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

OG Kush (Daily Smoker) feminized

OG Kush (Daily Smoker) feminized

OG Kush is een echte Cali klassieker en een soort van een uitmuntende kwaliteit. OG Kush is op veel vlakken overvloedig en maakt haar wereldwijde beruchtheid meer dan waar met haar ontspannende high voor zowel lichaam als geest. Haar relatief lange bloeiperiode van 8 weken is maar een klein ongemak, dat je al gauw weer vergeten bent zodra je haar toppen ziet bloeien - in overvloede!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - OG Kush: Een beroemde Cali klassieker

OG Kush staat bekend als een van de meest iconische soorten van tegenwoordig. Ze komt van origine uit Californië (Zuid-Californië om precies te zijn) en heeft de wereld eenvoudigweg als een storm overmeesterd (of eerder als een dichte rookwolk).

De cannabiszaadjes van OG Kush zijn een sublieme kruising van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistani Kush en culmineren in een ware smaaksensatie. Als je haar rookt, zal ze speels je smaakpapillen prikkelen met haar klamme, zoete en zure smaken. De rook is bovendien heel erg mild en veroorzaakt een volledige geestelijke en lichamelijke high. De high van OG Kush is langdurig en de perfecte keus voor als je aan het eind van de dag eventjes in je eentje wilt ontspannen of met je vrienden in de zon wilt liggen.

Medicinale cannabisgebruikers zullen veel voordeel ondervinden van OG Kush. De extreme kracht maakt haar uitermate geschikt voor de behandeling van verschillende soorten aandoeningen, waaronder chronische pijn, stress, angst, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, migraine en spierspasmen.

Voor wat betreft haar groei is OG Kush geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek. Naarmate ze de volwassenheid bereikt raken haar dichte toppen bedekt met een dekentje van hars. OG Kush wordt over het algemeen 1 meter hoog - ze is dus niet de langste (wat niet per se een probleem is), maar ze maakt alles goed met haar overvloedige begroeiing. Als je haar binnen kweekt, duurt de bloeiperiode meestal zo rond de 8 weken, buiten kun je de oogst in oktober binnenhalen. OG Kush produceert over het algemeen een gulle opbrengst van zo'n 500-600 g/m² marihuana met 20+% THC. Een winnaar!

Ze wordt aanbeden door de rijken en beroemden (en ook de gewone mensen) en heeft zichzelf een plekje bezorgd in de cannabisgeschiedenis, en dat is niet voor niets - haar intense en langdurende high zorgen voor een heerlijke ervaring. Als je graag mag proeven van een soort van iconische klasse, hoef je niet verder te kijken, want je hebt haar gevonden.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.