Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Afghan Skunk (Daily Smoker) feminized

Afghan Skunk (Daily Smoker) feminized

Een klassieker die in een nieuw jasje is gestoken. Afghan Skunk is een eerbetoon aan een klassieker, gecreëerd door Afghani Indica te vermengen met Skunk om zo een Indica-ervaring te creëren die over de gehele wereld wordt erkend. Zelfs beginners kunnen haar zonder problemen kweken, want Afghan Skunk is een veerkrachtige plant die goed produceert en internationaal erkende kwaliteit oplevert.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

14,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 5.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 14.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 38.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Afghan Skunk: Scherpe, aardse en zoet smakende klassieker!

Afghan Skunk van The Daily Smoker is een uiterst potente versie van een wereldbekende klassieker. Zoals de naam al suggereert, is Afghan Skunk een mix van Afghani Indica en een potente Skunksoort.

Ze is gezegend met dezelfde aardse geneugten waardoor de andere soorten van deze illustere familie zo beroemd zijn geworden. Afghani Skunk is voor degenen die willen genieten van die old school smaak. De rook is mild en aangenaam en veroorzaakt een intens lichamelijk verdovend gevoel (oftewel, je komt niet meer van de bank af). Afghan Skunk is perfect voor op regenachtige dagen of gewoon voor wanneer je met vrienden wilt chillen.

Medicinale gebruikers die lijden aan spierpijn, stress en angst zullen ongetwijfeld merken dat Afghan Skunk uitstekend is voor als je onder andere deze aandoeningen wilt verlichten.

Ze is in haar hart een Indica, dus Afghan Skunk groeit ook als een typische Indica met haar typerende kerstboomachtige vorm. Net als een Skunk geeft de plant een behoorlijk scherpe geur af (geen slechte geur overigens), zorg er dus voor dat je een adequate ventilatie hebt, zeker als je geen ongewilde aandacht wilt trekken. Afghan Skunk is een geweldige soort voor beginnende kwekers, want ze is uiterst resistent tegen insecten, schimmel en problemen met voeding. Bovendien kan ze gekweekt worden in de binnen-, buiten- en kaskweek – zo bereikt ze een gemiddelde hoogte van 1 meter (binnen) of 3 meter (buiten). De bloeitijd van de plant is binnen ongeveer 7-8 weken, en je kunt dan een opbrengst verwachten van zo’n 400 g/m². Kwekers die Afghan Skunk buiten gaan kweken zullen haar rond oktober kunnen oogsten.

Deze krachtige Indicareïncarnatie heeft de klassieke eigenschappen van haar beroemde voorgangers, waar old school fans zeker warm voor zullen lopen. Dus als je op zoek bent naar een makkelijk te kweken ganja, dan zijn de zaadjes van Afghan Skunk de juiste voor jou.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.