Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Blueberry Haze (Daily Smoker) feminized

Blueberry Haze (Daily Smoker) feminized

Blueberry Haze is een hybride van de smakelijkste soort. Deze dame vereist veel onderhoud, maar beloont je ook rijkelijk voor je tijd, vaardigheden en moeite. Deze turbulente, prikkelend lekkere hybride is een mix van Blueberry x Amnesia Haze – een ware zoete verrassing! De kwaliteit van Blueberry Haze is onmiskenbaar, ze biedt je een exquise smaakervaring die het water in je mond doet lopen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

24,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 9.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 24.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 36.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 65.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker – Blueberry Haze: Vraagt veel onderhoud, maar levert grote beloningen

Als je haar rookt, stroomt Blueberry Haze op een sappige en fruitige manier langs je smaakpapillen en maakt daarbij haar naam echt waar. De zoete en smaakvolle rook is ongelooflijk mild en veroorzaakt een high die het best omschreven kan worden als ‘inspirerend’.

Blueberry Haze is majestueus in elk opzicht en groeit uit tot een verbluffende, winterse schoonheid. Naarmate ze de volwassenheid bereikt, krijgen haar toppen een paarse, ijzige kleur. Net als de meerderheid van de Sativa’s ontwikkelt ze een slank postuur en bereikt ze hoogten van ongeveer 1,5 meter. Dankzij haar overgeërfde Indica-eigenschappen is de nogal lange bloeitijd die meestal met een Haze in verband wordt gebracht significant ingekort. Blueberry Haze bloeit meestal gedurende een periode van 9-10 weken. Blueberry is dus een enigszins veeleisende dame die veel aandacht en zorg nodig heeft. Kwekers moeten zich bewust zijn van haar zeer gevoelige aard met betrekking tot omgeving en voeding, willen ze deze delicate soort laten floreren. Kwekers die op zoek zijn naar een snel, veerkrachtig marktgewas kunnen beter ergens anders zoeken, want Blueberry Haze vereist een geduldige hand. Degenen die wel doorzetten zullen rijkelijk beloond worden – een opbrengst van 50 gram per plant verbluffend goede wiet.

Voor wat betreft de medicinale eigenschappen van Blueberry Haze, mensen die lijden aan angst, stress, slapeloosheid, depressie, pijn en gebrek aan eetlust zullen deze soort zeer effectief vinden.

Blueberry Haze is absoluut een soort die je wilt delen met vrienden. Ze is zachtaardig en verheffend en mondt uit in een euforische en hoogvliegende high. De kenners die het beste willen, moeten ervoor zorgen dat ze Blueberry Haze aan hun lijst toevoegen.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.