Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Moby XL (Daily Smoker) feminized

Moby XL (Daily Smoker) feminized

Moby XL is waarlijk een kolos van een top en overtreft alle verwachtingen. Ze heeft een gigantische omvang, potentie en opbrengst en ze levert geen half werk af. Omdat ze een combinatie is van Haze x White Widow, heeft Moby XL een familie van ganjagoden. Moby XL is een hybride die je meeneemt naar de diepste diepten van je geest en ondertussen je lichaam relaxed achterlaat.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

20,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 7.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 20.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 30.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 54.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Moby XL: De legendarische krachtpatser!

Moby XL is een soort die geïnspireerd is door de legendarische Moby Dick en die haar legendarische status absoluut verdient.

De originele Moby Dick is een hybride die afkomstig is uit Spanje. Toen kwekers de soort ontdekten waren ze meteen geboeid door de intense Sativadapperheid en het prachtige voorkomen, zo veel zelfs dat ze besloten om haar naar de beruchte witte walvis te noemen. Moby XL heeft alle kracht, potentie en zwier van het origineel, maar kleine mutaties in de genen resulteerden in een verbeterde groeikwaliteit en rookervaring.

Moby XL brengt niet meteen je hoofd op hol, je zult zelfs kunnen genieten van een ongelooflijk milde ervaring. De sappige smaken en geuren laten een zoete, houtachtige smaak achter terwijl je richting de high wordt gewiegd. Over high gesproken, je kunt er rekening mee houden dat deze leviathan een intense psychoactieve ervaring oplevert, een ervaring die je mee zal nemen naar plekken van ongekende pracht. De hele tijd zal de subtiele Indica-erfenis je lichaam masseren en terugbrengen naar vertrouwde vlakten. Als je op zoek bent naar een ware en krachtige Sativa-ervaring, zul je die zeker vinden in Moby XL, de soort verheft, inspireert je en geeft je energie.

Vanuit medisch standpunt biedt Moby XL voordelen voor degenen die lijden aan stress, angst, gebrek aan eetlust en depressie.

Beginnende rokers met groene ganjakiewen zou gewaarschuwd moeten zijn, want dit is een van de krachtigste Sativa-ervaringen die er maar zijn, dus doe rustig aan.

Moby XL is in elk opzicht een grote plant. Haar krachtige high gaat gepaard met haar enorme postuur. Als je haar binnen kweek, kan ze hoogten bereiken van ongeveer 2 meter, binnen is dat rond de 3 meter! Zoals je al wel geraden zult hebben, zal dit beest zeer hongerig worden en daarom heeft en ze veel licht en voedingsstoffen nodig om in perfecte conditie te blijven. De hybride vertoont ook het uiterlijk van een pure Sativa met haar lange, spichtige takken en prachtige, volle toppen.

Voor wat betreft haar bloei, als je haar binnen kweekt, heeft ze ongeveer 60-70 dagen nodig om zo’n 600 g/m² te produceren. Als je haar buiten kweekt, is Moby XL klaar voor de oogst tegen het eind van oktober.

Met een THC-inhoud van 21 procent is Moby XL van de hoogste orde. Dus of je nu een beginner bent, een veteraan of een kenner, Moby XL geeft je een zeer bevredigende Sativa-ervaring.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.