Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Sweet Caramel (Daily Smoker) feminized

Sweet Caramel (Daily Smoker) feminized

Sweet Caramel is een speciale mix van Blueblack, Maple Leaf Indica en White Rhino. Ze presteert goed voor wat betreft snelheid én omvang van de opbrengst, Sweet Caramel is een totaal hybridepakketje. Deze door Indica gedomineerde soort zit vol smaak en geur en is iets speciaals. Binnen duurt de bloeitijd meestal zo'n 7 weken en bedraagt de opbrengst ongeveer 500 g/m².

Voorraadstatus: Uit het assortiment

20,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 7.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 20.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 30.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 54.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Sweet Caramel: Produceert zoete resultaten in slechts 7 weken

Blueblack, Maple Leaf Indica en White Rhino zijn in een speciale blend samengekomen om de bijzondere (door Indica gedomineerde) hybride Sweet Caramel te creëren. Deze zoet smakende Indica is een schoonheid die je stijl achterover zal doen slaan (voor het geval je dat nog niet wist), en ze pronkt met korte bloeitijden, stevige opbrengsten en een onverbiddelijke potentie.

Als je een vleug opsnuift van de heerlijke Sweet Caramel, ben je gelijk verslingerd. De hemelse geur doet denken aan siroop - en iedereen houdt toch van siroop? Als je haar rookt, proef je dezelfde karamelsmaak, die propvol zit met aardse ondertonen. Zoetekauwen zullen zeker van Sweet Caramel houden.

Deze dappere Indicahybride trekt echt de aandacht zodra je een hijs neemt - ze smelt door je lichaam heen met haar warme, uitnodigende aanraking. De kracht van Sweet Caramel is een ander aspect om rekening mee te houden, want ze kan met gemak al je kwaaltjes en pijnen wegwassen. Medicinale marihuanagebruikers zullen Sweet Caramel extra zoet vinden vanwege haar medicinale eigenschappen - ze kan je duidelijk merkbaar zuiveren van chronische pijn, slapeloosheid, artritis en spierpijn. Beginnende rokers zouden moeten weten dat deze soort opmerkelijk sterk is en je met gemak kan overweldigen.

Voor wat betreft de groei kunnen we zeggen dat Sweet Caramel een veerkrachtige krijger is, ze groeit met een natuurlijke levendigheid en snelheid - de kenmerken van een ware kwaliteitssoort. Met name beginnende kwekers zullen van haar profiteren, zeker tijdens de fase van vallen en opstaan. Sweet Caramel kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, een warmer klimaat verdient bij de buitenkweek evenwel de voorkeur. Voor wat betreft hoogte groeit ze als een typische Indica, ze wordt net iets groter dan 1 meter - en daarom is ze een goede keus voor kwekers met een beperkt oppervlak. Als je haar binnen kweekt, duurt de bloeitijd doorgaans slechts 7 weken, de opbrengst bedraagt dan ongeveer 500 g/m². Buitenkwekers zullen merken dat ze begin oktober geoogst moet worden.

Sweet Caramel heeft veel te bieden, het is een plant waar je op kunt bouwen. Hoewel ze een hybride is, zal haar door Indica gedomineerde karakter het goed doen bij Indicaliefhebbers overal ter wereld; haar zoete smaak en geur niet te vergeten. Dit gekarameliseerde marktgewas zal je niet teleurstellen.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.