Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Critical (Daily Smoker) feminized

Critical (Daily Smoker) feminized

Ze pronkt met korte bloeitijden, hoge opbrengsten en toppen van topkwaliteit. Critical is als een schatkist voor cannabiskwekers - van alle niveaus. Deze door Indica gedomineerde combinatie van Afghani en Skunk is na slechts 7 weken klaar voor de oogst en kan dan 600 g/m² produceren - dat is nog eens een winstmaker!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

20,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 7.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 20.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 30.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 54.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Critical: Het 7 weken cannabis marktgewas!

Alles wat je zou willen van een marktgewas kun je vinden in deze Afghani x Skunk cross over... Critical. Potent, hoogrenderend, makkelijk te kweken en een snelle bloei maken Critical tot een behoorlijke producent.

Critical is overwegend Indica en past als all rounder bij bijna alle (zo niet alle) soorten kwekers. Dankzij haar Skunkerfenis is Critical gezegend met een zeer scherpe smaak en geur. Ze heeft een fruitigheid die je smaakpapillen niet kunnen negeren (dat zouden ze ook niet eens willen). Gebruikers kunnen een diepe en bevredigende stone-ervaring verwachten, die door je lichaam heen stroomt, zeer ontspannend is en evenzo verjongend. Critical is perfect voor die momenten waarop je gewoon wilt chillen of ontspannen in het gezelschap van vrienden.

Vanuit medisch oogpunt is Critical zeer geschikt om een heleboel verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder stress, angst en algemene kwaaltjes en pijnen.

Zoals al vermeld is Critical een makkelijk te kweken soort, waar zelfs beginnende kwekers niet al te veel moeite mee zouden moeten hebben. Ze blijft dicht bij de Indica blauwdruk (om het zo maar eens te zeggen), want ze groeit met dezelfde stevigheid en veerkracht. Critial groeit in de binnenkweek meestal op tot een hoogte van 1 meter - ze heeft slechts 7 weken nodig om een ideale opbrengst op te leveren. Als je haar buiten kweekt, floreert ze het best in een warm klimaat, maar in een kas doet ze het ook goed. Over het algemeen zal de oogst eind september klaar zijn. Je kunt een verbluffende opbrengst verwachten van 600 g/m² - niet slecht voor 7 weken werk, of wel soms!?

Of je nu een beginner, veteraan of commerciële kweker bent, Critical heeft een algemene aantrekkingskracht die haar brede arsenaal aan talenten recht doet. Als je op zoek bent naar een kwalitatief Indicamarktgewas of gewoon een soort wilt waar je niet al te veel moeite voor hoeft te doen, dan zijn de cannabiszaadjes van Critical echt iets voor jou.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.