Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Super Silver Haze (Daily Smoker) feminized

Super Silver Haze (Daily Smoker) feminized

Super Silver Haze heeft een Sativahigh van de hoogste orde en is een almachtige mengeling van Haze, Skunk en Northern Lights - in één glorieuze 'super' soort! Deze femme fatale van een plant is zowel scherp als potent en heeft een bloeitijd van 8-10 weken - ze produceert een super Sativahigh van legendarische proporties.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

25,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 9.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 25.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 37.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 67.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Super Silver Haze: Clash van de cannabistitanen

Super Silver Haze is een wonderlijk stoutmoedige mix van Skunk, Haze en Northern Lights, een mix die zelfs de meest doorgewinterde kweker met zijn ogen laat knipperen. Deze wereldbekende 'super' Sativahybride heeft al talloze prijzen gewonnen, en dat is niet voor niets. Ze is meer dan gewoon in staat om exceptionele opbrengsten te produceren in moeilijke omstandigheden, om nog maar te zwijgen over haar verleidelijke smaak en geur.

Van nature is ze overwegend een Sativa, en deze hybride heeft een pikante, pittige en zoete geur en een evenzo heerlijke smaak. Ze biedt een volle rook, die een van de meest intense en bevredigende Sativahighs weet te veroorzaken die we in de cannabiswereld maar kennen. je kunt je voorbereiden op een verheven gevoel en een heldere geestestoestand dankzij de kwalificaties van Sativa - die staan garant voor een hoge mate van inspiratie en creativiteit. Het Indicadeel van Super Silver Haze gaat ondertussen aan het werk om met medische efficiency de pijnen en kwalen te verlichten die je misschien wel hebt. Over medische efficiency gesproken, Super Silver Haze is een geweldige soort voor gebruikers die lijden aan stress, angst, depressie, pijn, artritis en migraine.

Super Silver Haze maakt haar naam absoluut waar met haar grote postuur, rijkelijk harsige toppen en prachtige voorkomen - waarlijk een lust voor het oog. Om echt het beste uit deze hybride te halen, moet je wel een bepaalde mate van vaardigheid en ervaring bezitten. Beginners willen misschien eerst eens met een paar andere soorten oefenen.

Als je haar binnen kweekt, heeft Super Silver Haze (gemiddeld) een bloeitijd van 8-10 weken en een opbrengst van 450-550 g/m². In de buitenkweek kan ze (onder ideale omstandigheden) meer dan 550 g/plant opleveren. Ze bloeit dan laat in oktober.

Super Silver Haze is waarlijk een all rounder met potente highs, geweldige smaken en overvloedige opbrengsten. Ze is een soort van onmiskenbare schoonheid die toch tegelijkertijd heel krachtig is. Echte kenners van de ganjagame die een vol aankomende Sativa-ervaring willen, zullen niet teleurgesteld raken in de cannabiszaadjes van Super Silver Haze.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.