Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Northern Lights (Daily Smoker) feminized

Northern Lights (Daily Smoker) feminized

Norhtern Lights is de perfecte all rounder die een speciaal plekje heeft in de harten van cannabiskenners over de hele wereld. Men denkt dat ze een pure landsoort is vermengd met Thai Sativa. Ze heeft 7-8 weken nodig om te bloeien en produceert dan toppen van wereldklasse. Northern Lights biedt op iedere mogelijke manier een waar schouwspel en vertoont zowel Sativa- als Indicakenmerken.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (1)

18,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 7.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 18.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 27.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 49.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Northern Lights: De perfecte all rounder

Northern Lights wordt door de cannabisgemeenschap gezien als een klassieke en uiterst invloedrijke soort, ze is onsterfelijk gemaakt als legendarische soort. Met haar lange en rijke afkomst gaat ze enigszins gehuld in mysterie, maar ze heeft onmiskenbaar de tand des tijds doorstaan - en ze gaat door met toppen produceren die tot de fijnste op aarde behoren.

Men denkt dat de originele Northern Lights een pure Afghani Indica was, die later vermengd werd met een beetje Thai Sativa - dat verklaart de fruitige ondertonen van de hybride en de psychedelische eigenschappen.

Northern Lights is gezegend met een extreem bevredigende smaak en geur. Beide zitten propvol met citrusfruit, verse dennen en niet te vergeten subtiele aardse ondertonen. Ze mag dan overkomen als een vreemde mix, maar een die zeker wel werkt!

De high die Northern Lights je oplevert heeft een merkbare door Indica gedomineerde aard, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte overblijft waar een beetje Sativa doorheen kan glippen. Ze is extreem potent (zoals je misschien al wel had geraden), je zult je van top tot teen compleet relaxed voelen - ze wast tijdens het proces al je kwalen en pijnen weg. De subtiele Sativa (zoals net al werd vermeld) verheft je geest en brengt helderheid teweeg. Ze is waarlijk een geweldige combinatie die je in staat stelt om je echt op je gemak te voelen en onderwijl alert te blijven. Doorgewinterde rokers zullen deze specifieke high maar al te goed kennen.

Medicinale gebruikers zullen erg veel baat hebben bij de gemengde high als het aankomt op het behandelen van verschillende aandoeningen. Symptomen die gerelateerd zijn aan chronische pijn, artritis, spierspasmen, migraine, stress, angst en gebrek aan eetlust zullen alle verlicht worden.

Northern Lights is een schouwspel op iedere mogelijke manier en vertoont zowel Sativa- als Indicakenmerken. Ze is relatief hoog van postuur, heeft grote internodale afstanden en lange, dunne, groene bladeren. Al deze eigenschappen heeft ze te danken aan haar Sativawortels.

Als Northern Lights binnen groeit, bereikt ze een hoogte van 1,2 meter en heeft ze een bloeitijd van 7-8 weken. Als je ervoor kiest om haar buiten te kweken (mits het klimaat dat toestaat), kun je er rekening mee houden dat je haar in de tweede helft van september kunt oogsten. Northern Lights produceert opbrengsten van 500 g/² - over veel toppen, zweet en vreugde gesproken.


   


  Door op 06/Jul/2015 :
  (4)

  Titel : Satisfait
  Reactie : Bonne variété, la récolte fût assez maigre mais les conditions n'étaient pas optimales: 16 gr. pour deux pieds sous 250W CFL, température trop élevée (26 à 33°), hygrométrie trop basse et différents stress... l'engraissage était léger. Malgré une bonne ventilation, les tiges et le tronc restent très fins, j'ai dû mettre un tuteur sur un tronc et une branche du bas s'est cassée sous le poids des têtes. Les buds sont ultra-compacts (surtout avec un booster de flo) La plante est assez résistante aux maladies. L'effet est puissant : 2 ou 3 taffes pourront même suffire au fumeurs occasionnels. Un high relaxant avec une sensation de bien-être sur tout le corps qui dure longtemps après consommation et un effet anti-stress, sans trop de parano. Prévoyez 8-9 semaines de floraison ou plus, selon les conditions de culture.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.