Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

White Widow (Daily Smoker) feminized

White Widow (Daily Smoker) feminized

Zowel een favoriet van Amsterdam en een wereldwonder, White Widow is een echte Nederlandse winnaar, en dat is terecht. Ze deelt raken klappen uit, die alleen geevenaard worden door haar superbe smaak en geur. Deze waarlijk iconische soort heeft de tand des tijds doorstaan. Als je haar binnen kweekt, kun je een bloeitijd verwachten van 9 weken en een opbrengst van 400 g/m².

Voorraadstatus: Uit het assortiment

22,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 22.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 33.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 60.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - White Widow: Een iconische prijswinnaar van tijdloze kwaliteit

White Widow is waarschijnlijk de beroemdste cannabissoort aller tijden en een 'Coffeeshop King' die in Nederland en over de gehele wereld meerdere prijzen heeft gewonnen. Ze staat in de Amsterdamse coffeeshopscene bekend als de meest iconische en toonaangevende soort. White wordt ook beschouwd als de perfecte wiet. En wie zou haar dat kwalijk kunnen nemen? Ze is makkelijk te kweken, uiterst resistent, vol van smaak en ze veroorzaakt een A+ high.

De afkomst van White Widow gaat enigszins gehuld in mysterie. Men denkt dat ze het resultaat is van het vermengen van een pure Braziliaanse Landsativa en een Indiase Indicahybride. Jaren lang verfijnen en bijschaven hebben White Widow op de voorgrond van de cannabiswereld geplaatst, waar ze nu erkend wordt als een van de beste soorten aller tijden.

White Widow is gezegend met zowel een exquise geur als smaak en ze is absoluut een genot om te roken. Op het moment dat je de eerste hijs neemt, wordt je direct begroet door de verfrissende geur van dennen, die subtiele citrusondertonen met zich meedraagt. Hoewel ze een hybride is, wordt de soort gedomineerd door Sativa; dit wordt eens te meer duidelijk door de cerebrale high aan het begin. Naarmate de high voortschrijdt, sijpelt de Indica-erfenis van White Widow er langzaam doorheen - hierdoor wordt de high zelfs nog sterker. Je geest maakt dan een wild tochtje en stijgt op naar een verheven en psychedelische staat. De gehele tijd bevindt je lichaam zich in een staat van heilzame kalmte en weet het zich gekoesterd in een warme omhelzing. White Widow is perfect voor degenen die graag peinzen. Ze vormt ook een goede motivator. Op sociaal vlak weet deze soort je ook nog een paar troeven toe te spelen, dus met je vrienden roken is absoluut een must.

Medicinale marihuanagebruikers zullen merken hoe geweldig deze soort is voor de behandeling van angst, stress, pijn en depressie. Haar ongelooflijk potente aard maken haar tot een medisch wonder.

Als je White Widows hoge resistentie tegen insecten en schimmel in overweging neemt, realiseer je je al gauw precies hoe hanteerbaar ze is. Groene kwekers zullen een brede lach op hun gezicht krijgen wanneer ze deze hybride in handen krijgen (en dat is nog voordat ze ervan gerookt hebben). Als je haar binnen kweekt, bereikt ze een hoogte van 1 meter; in de buitenkweek lukt het haar om het dubbele van die hoogte te bereiken. Hoewel ze een zeer taaie plant is, zoals net al werd opgemerkt, en in staat is om koudere klimaten en insecten aan te kunnen, gedijt ze pas echt goed in warme omgevingen.

Als je haar binnen kweekt, kun je over het algemeen een bloeitijd verwachten van (een respectabele) 9 weken en een opbrengst van 400 g/m². Als je evenwel besloten hebt om haar buiten te kweken, kun je een opbrengst verwachten van ongeveer 100 g/plant - in de tweede helft van oktober is ze dan klaar om geoogst te worden.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.