Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Kalashnikov (Daily Smoker) feminized

Kalashnikov (Daily Smoker) feminized

Hoog qua THC goedheid (20% om precies te zijn), Kalashnikov is absoluut een 'Boom Headshot!' Kalashnikov is gebaseerd op de illustere AK-47 en groeit op veerkrachtige wijze en is meestal rijp voor de pluk na 8-9 weken. Ze komt serieus hard aan en spaart je niet, dus houd jezelf vast.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (1)

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Kalashnikov: Net al de AK-47 een 'one hit wonder'

Net als AK-47 komt Kalashnikov hard aan. Ze is makkelijk te kweken (met minimale moeite) en is de ideale soort voor zowel beginners als veteranen.

Kalashnikov bestaat uit Mexican, Colombian, Thai en Afghan soorten en is een soort molotovcocktail van smaken. Meteen vanaf het begin wordt je getrakteerd op een pittige feest van geuren die aarde, houtige ondertonen in zich meedragen. Dit wordt gevolgd door bloemige festiviteiten van de rook.

Kalashnikov veroorzaakt een duidelijke en heldere cerebrale high, dit komt voornamelijk doordat de plant een THC-gehalte heeft van 20% - inderdaad krachtige wiet. De uitdrukking 'one hit wonder' (die meestal in verband wordt gebracht met de AK-47) is hier duidelijk van toepassing, want de meeste mensen zijn na één hijs al in de wolken. De potente kracht van Kalashnikov maken haar tot een ideale soort om met vrienden te chillen of na een dag hard werken te ontspannen. Hoewel ze eigenlijk een sociale soort is, kan ze je ook aan de bank vastnagelen als je te veel rookt - dus doe het rustig aan.

Medicinale gebruikers kunnen ook profiteren van Kalashnikov, een kleine hoeveelheid van deze soort is voldoende om angst, stress depressie, pijn en migraine te verminderen.

Het kweken van Kalashnikov had niet eenvoudiger gekund dankzij haar veerkrachtige aard. Veelvoorkomende problemen als schimmel en insecten zijn veel hanteerbaarder, en daarom is ze geknipt voor zowel beginnende kwekers als veteranen. Als het op bloeitijd aankomt, is ze een goede mikker - 8-9 weken (gemiddeld) is wat je kunt verwachten - niet slecht voor een door Sativa gedomineerde hybride. Voor wat betreft de opbrengt: ze produceert 350-500 g/m².

Kalashnikov kan ook buiten gekweekt worden, voor optimale resultaten heeft ze echter een warm klimaat nodig (bijvoorbeeld Spanje, Italië of Californië). Als je niet het geluk hebt om op zo'n plek te wonen, volstaat het ook om haar in een kas te plaatsen. Als je haar buiten kweekt, kun je midden oktober de oogst verwachten.

Kalashnikov marihuanazaadjes leveren een zeer populaire en prachtige hybride op. Als je op de markt op zoek bent naar een echt sterke Sativa, is Kalashnikov de juiste soort voor jou.


   


  Door op 30/Oct/2014 :
  (5)

  Titel : power seeds
  Reactie : Ist wunderbar gekeimt. Echt zu empfehlen!!!


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.