Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Chocolate Haze (Daily Smoker) feminized

Chocolate Haze (Daily Smoker) feminized

Wil je bij iedere hijs die zoete chocoladesmaak proeven? Zoek dan niet verder, want Chocolate Haze zal je absoluut verbazen. Deze soort brengt de meesterlijke genen van Chocolate Thai en Cannalope Haze samen en laat je binnen de kortste keren glimlachen als de Kolderkat! Chocolate Haze heeft een bloeitijd van 8-10 weken.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

24,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 9.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 24.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 36.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 65.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Chocolate Haze: Snelle Sativa met zoete resultaten

Chocolate Haze is een all round cannabisgewas die korte bloeitijden, overvloedige opbrengsten, geweldige smaken, krachtige highs en een groot kweekgemak combineert in één supersoort! Beginnende kwekers zullen haar ongetwijfeld aantrekkelijk vinden; het grote kweekgemak in combinatie met haar indrukwekkende groeipotentieel is een wonder om te aanschouwen.

De door Sativa gedomineerde soort heeft sappige en fruitige smaken vermengd met sterke ondertonen van (inderdaad) chocola. Veteraan-rokers vinden waarschijnlijk dat de smaak op de variëteit uit de jaren 80 lijkt. De rook zelf is heel mild en rustgevend en veroorzaakt een cerebrale euforie van een psychedelische aard. Haar onverbiddelijke kracht kan zelfs de meest doorgewinterde rokers overvallen, beginners zijn dus gewaarschuwd. Chocolate Haze is absoluut een sociale soort om met je vrienden te delen. Ze brengt je aan het lachen en in een vrolijke en upbeat geestestoestand, ook nadat de initiële roes al voorbij is. Als je echter in je eentje wilt roken, zul je je veel helderder voelen; terwijl je je dus koestert in haar zonnige en vrolijke gloed, is er een kans dat je vervalt in het overanalyseren van dingen als je je geest daartoe de kans geeft.

Chocolate Haze heeft een groot aantal medische voordelen. Gebruikers die lijden aan aandoeningen als stress, angst en depressie zullen merken dat deze soort in staat is zulke problemen te verminderen en de symptomen ervan te verlichten. Ze is ook gunstig bij de symptomen van pijn, migraine en artritis.

Net als een echte Sativa groeit Chocolate Haze als een monsterplant - in de binnenkweek moet je haar dus in de gaten houden. De bloeiperiode van Chocolate Haze is 8-10 weken - dat is relatief kort voor een Sativa. Kwekers kunnen opbrengsten verwachten van 400-600 g/m². Als je dat in overweging neemt en je ook nog bedenkt dat ze uiterst resistent is en makkelijk te kweken, kun je niet anders dan breed glimlachen (zeker als je een amateur bent).

Als je graag je handen legt op een Sativa met niet alleen maar toppen van een suprême kwaliteit, maar ook met een all round kweekgemak, zorg er dan voor dat je voor de cannabiszaadjes van Chocolate Haze kiest.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.