Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Original Skunk (Daily Smoker) feminized

Original Skunk (Daily Smoker) feminized

Original Skunk is een klassieke, pure en simpele iconische plant die altijd weer presteert. Over prestaties gesproken, ze produceert binnen 7-8 weken wiet die tot de beste ter wereld behoort - over een speed freak gesproken! De opbrengst van Original Skunk resulteert in 500 g/m². Deze stevige, smaakvolle en potente klassieker zal je niet teleurstellen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (1)

12,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 5.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 12.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 18.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 33.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Original Skunk: Levende geschiedenis!

Original Skunk van The Daily Smoker is een absolute klassieker, en terecht, want haar Skunk behoort tot de beste die er maar is. Beginnende kwekers die het kweken onder de knie willen krijgen, zullen Original Skunk een geweldige plant vinden om mee te starten. Deze pure en solide Skunk heeft schijnbaar de fundering gelegd voor een eindeloze stoet hybriden, en zo heeft ze meegeholpen om de cannabiscultuur over de hele wereld vooruit te helpen.

De Original Skunk versie door Daily Smoker probeert niet af te wijken van de originele formule. In plaats daarvan probeert ze het beste van de old school legende naar het heden te halen - ze behoudt al haar beroemde eigenschappen, namelijk haar scherpheid, fruitige aroma en ondubbelzinnige smaak.

Als Original Skunk aankomt, komt ze hard aan, maar niet op een onaangename manier. Ze veroorzaakt een sterke, cerebrale high die je heel hoog laat vliegen; de hele tijd sluipt ze door je lichaam en verlicht ze je kwaaltjes en pijnen. Ze is een geweldige allround blow en weet je goed te kalmeren - zodoende is ze ideaal voor als je wilt chillen en kletsen met vrienden of gewoon na een dag hard werken de uren aan je voorbij wilt zien trekken.

Als je haar binnen kweekt, is Original Skunk in staat om hoogten te bereiken van 1,5 meter. Je hoeft je niet geïntimideerd te voelen door haar omvang, want deze vrolijke groene gigant is een watje! Zoals we reeds vermeldden, zullen beginnende kwekers geen problemen met haar ondervinden, veteranen zullen zelfs zonder moeite het beste uit haar weten te halen - de opbrengst kan oplopen tot 500 g/². Deze hoge opbrengst wordt nog zoeter door haar korte bloeitijd van slechts 7-8 weken!

Als je Original Skunk buiten wilt kweken, kun je je maar beter in een warm klimaat bevinden, bijvoorbeeld Spanje of Californië. Het alternatief is dat je een kas zou moeten hebben. In andere gevallen zul je geen fantastische resultaten behalen. 100 g/plant is wat je in een ideale setting kunt verwachten, en de plant is meestal in oktober klaar voor de oogst.

Original Skunk is een geweldige toevoeging in iedere kweekruimte. Deze stevige, smaakvolle en potente klassieker zal je niet teleurstellen.


   


  Door op 22/Jun/2015 :
  (5)

  Titel : Volker Q.
  Reactie : Eine feine Pflanze- läßt sich sehr gut trimmen.Darauf achten: als Keimling nach der ersten Blattreihe trimmen.Laßt danach die sichbildenden Zwei Triebe wachsen.Nach der Zwiten Battreihe, könnt ihr einen der beiden Triebe wieder Trimmen.Kleine Erholung und nach Bildung des 2ten Blattreihe- könnt ihr den 2ten Trieb trimmen. dieses Verfahren bereitet euch einen irreen Busch ,mit,,,,,,,,,,vielen Trieben. Könnt ihr aber fast mit allen Pflanzen machen. O.K......Tschau.....VOLKER


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.