Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Cheese (Daily Smoker) feminized

Cheese (Daily Smoker) feminized

Een kampioen van een Skunk uit een geslacht van kampioenen. De grote Cheese is het resultaat van het mengen van Skunk en Northern Lights en een pikante krachtpatser! Met een bloeiperiode van slechts 8 weken worden kwekers getrakteerd op een hoogkwalitatieve top zonder al te veel gedoe. Ze wordt over de hele wereld (met name in de UK) met respect begroet en heeft al vele prijzen gewonnen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

20,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 7.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 20.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 30.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 54.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Cheese: Een UK klassieker van de hoogste orde

De cannabiszaadjes van Cheese behoren onmiskenbaar tot de beste soorten uit de UK en hebben de afgelopen jaren aardig wat volgelingen vergaard. Een groep pionier-kwekers heeft haar tot leven gewekt door een originele Skunk uit de jaren 80 te vermengen met een old school Northern Lights. Deze geweldige mix resulteerde in een Skunk van ongelooflijke kracht en een zo scherpe geur dat ze haar Cheese noemden.

Over de hele wereld staat ze in hoog aanzien (vooral in de UK) en ze heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de cannabis cup award - en dat is niet voor niets. Zodra je je eerste hijs hebt genomen, zul je haar onderscheidende scherpe geur en omhelzing gewaarworden. De rook is erg mild en heeft dat bekende Skunkachtige over zich heen. Cheese zou Cheese niet zijn als ze niet zo'n sterke cheddarsmaak had, en jonge, wat is ze kazig! Bovenop al die cheddar komen ook nog de subtiele houtachtige ondertonen die op je smaakpapillen blijven hangen.

Cheese houdt niet in en veroorzaakt een ongelooflijk krachtige cognitieve en fysieke high, die zelfs de meest doorgewinterde rokers niet kunnen negeren. Zodra de high grip op je krijgt, begint je geest doelloos naar de wolken te zweven terwijl je lichaam wegsmelt, je spieren zich ontspannen en je spanning wegebt. De high is echt euforisch - dit is zodoende de perfecte top om met je vrienden te roken - veel plezier!

Cheese draagt ook een aantal medicinale kwaliteiten in zich mee, ze helpt de symptomen van stress, angst, pijn, migraine en artritis te bestrijden.

Voor wat betreft de groei kan ze het best omschreven worden als een onstuimige plant. In de binnenkweek worden de planten meestal zo'n 1,5 meter hoog, en ze hebben daar ongeveer 8 weken voor nodig. Een typische opbrengst van deze specifieke soort bedraagt 450-550 g/m².

Degenen die het geluk hebben om in een warm klimaat te leven (bijvoorbeeld Californië, Spanje of Italië) kunnen Cheese ook buiten kweken. Onder optimale omstandigheden bereikt ze een duizelingwekkende hoogte van 2,5 meter - niet de meest onopvallende plant, mocht je daar naar op zoek zijn. Ze is klaar in het midden van oktober, je kunt dan een oogst verwachten van 250 g/plant.

Als je op zoek bent naar een soort die laag blijft, kun je beter ergens anders zoeken. Want Cheese heeft niet alleen een gigantische omvang, ze heeft ook nog eens een overweldigend scherpe smaak. Met dat in gedachten is het dus een must om een discrete en goed geventileerde plek te vinden.

Cannabiszaadjes van Cheese worden hoe dan ook als een sterk, kazig gerecht opgediend, dat zeker elke cannabisconnaisseur tevreden zal stellen. Ze groeit sterk en levendig en beloont kwekers zowel met overvloed als met kracht.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.