Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Blue Widow (Daily Smoker) feminized

Blue Widow (Daily Smoker) feminized

Blue Widow is als een cerebrale huurmoordenaar met een krachtige high van psychedelische proporties. Blue Widow is gecreëerd door middel van een iconische mengeling (White Widow x Blueberry) en verenigt het beste van beide werelden in zich. Ze heeft slechts 8 weken nodig om te bloeien en ze laat het bij iedereen duizelen met wie ze in contact komt.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Blue Widow: Vol met kracht en prestige!

De sappige combinatie van Blueberry en White Widow creëert de smakelijke sensatie die Blue Widow is. Blue Widow is echt een cannabisgewas voor connaisseurs en zo potent (én smaakvol) als maar kan.

De zoetekauwen onder jullie zullen merken dat Blue Widow een absolute traktatie is als het op smaak en geur aankomt. Ze zit volgepropt met fruitige noten, heeft een onderscheidende fruitige geur en serveert een verrukkelijk klam gerecht. De high heeft een geweldige potentie die tot uitdrukking komt in een langdurende cerebrale roes. In tegenstelling tot White Widow en Blueberry is de high niet zwaar, en dit maakt een helderheid van gedachten mogelijk - dus je kunt je nog steeds focussen op waar je mee bezig bent en onderwijl genieten van een aangename en comfortabele high.

Medicinale marihuanagebruikers zullen zich meteen thuis voelen (of waar dan ook), want Blueberry is geweldig voor het verlichten van een verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder stress, angst, hoofdpijn, misselijkheid, milde pijn en gebrek aan eetlust.

Blue Widow vertoont kenmerken van zowel Indica- als Sativasoorten, het is echter de tweede soort die het domineert. Dat gezegd hebbende, Blue Widow groeit als een Indica, met name voor wat betreft haar fysieke voorkomen. Als je haar binnen kweekt, groeit ze uit tot een klein plantje van 1 meter, dat zich ontvouwt tot een kerstboom - hierdoor is ze een geschikte plant voor degenen met weinig ruimte.

Als het op de bloei aankomt, is ze een rappe plant, want ze heeft ongeveer 8 weken nodig om 400 g/m² te produceren - een mooie opbrengst. Om Blue Widow buiten succesvol te kunnen kweken, moet de kweker wel in een warm klimaat wonen. Als dat niet het geval is, vormt een kas een goed alternatief. In een optimale outdoor situatie kan ze opgroeien tot 2 meter en is ze vroeg in oktober klaar.

Ze is gezegend met een paar van de beste genen die er maar zijn en Blue Widow is zodoende echt een makkelijke plant om te kweken. Afgezien van haar fantastische afkomst is ze ook begiftigd met een opmerkelijke resistentie tegen schimmel en insecten; en dit maakt haar tot een populaire keus voor beginnende kwekers die op zoek zijn naar een goede soort zonder... nou ja, de soort die het allemaal heeft.

Als je verzot bent op smaakvolle soorten, is Blue Widow absoluut de juiste soort voor jou (of liever de juiste top). Combineer die smaak met haar sterke cerebrale high en haar snelle groei en je weet dat je een paar verbluffende cannabiszaadjes in handen hebt.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.