Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Jack Herer Automatic (Daily Smoker) feminized

Jack Herer Automatic (Daily Smoker) feminized

Jack Herer wordt beschouwd als een van de invloedrijkste cannabisactivisten van onze tijd, en met dit automatisch bloeiend eerbetoon is het niet anders gesteld. Een smaakvolle mix van Jack Herer en Ruderalis en een automatisch bloeiende soort van overvloed en potentie. Ze heeft een respectabele tien weken nodig van zaailing naar oogst, maar Jack Herer Automatic is zeker de moeite waard.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

20,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 7.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 20.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 30.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 54.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Jack Herer Automatic: Klaar voor de oogst na slechts tien weken

Ze is vernoemd naar een van de bekendste cannabisauteurs en -voorvechters, Jack Herer, en ze is rijk aan geschiedenis en wonder. Deze illustere soort is niets minder dan een krachtpatser met haar intense maar verheffende high die gepaard gaat met een uitzonderlijk pittige smaak.

Jack Herer komt in een automatische vorm en blijft trouw aan haar afkomst. De soort behoudt haar bekende, pittige smaak en geur, evenals de grote verscheidenheid aan subtiele, aardse ondertonen, precies zoals de meer doorgewinterde roker het verwacht. De rook is vol, mild en zeer bevredigend. Zoals al vermeld is de high van Jack Herer Automatic opmerkelijk verheffend; het is een ervaring van intensiteit en cerebraal genot - je zult je geïnspireerd en gemotiveerd voelen. Hoewel de Sativa-elementen dominant zijn, heeft deze soort ook een Indicakant. Naarmate de high je in zijn greep krijgt, zul je hem ook door je lichaam voelen glijden, terwijl spanning en pijn langzaam wegebben. Over pijn en kwaaltjes gesproken, Jack Herer is uitstekend geschikt voor het behandelen van aandoeningen als stress, angst, pijn en depressie. Ze is ook in staat om de symptomen van migraine en andere fysieke kwalen te verlichten - waarlijk spul van medische kwaliteit!

Jack Herer Automatic is de perfecte soort om in je eentje te roken of met vrienden, ze stelt je in staat om je innerlijke filosoof naar boven te halen (bij wijze van spreken).

Ze heeft een respectabele 10 weken nodig van zaailing naar oogst, maar Jack Herer is zeker de moeite van het wachten waard. Ze is compact van omvang (ideaal voor als je krap in je ruimte zit), ze rijpt superbe en ontwikkelt trichomen die rijk zijn aan hars. Je kunt een overvloedige opbrengst verwachten van ongeveer 400 g/m² voor je tijd en moeite.

Jack Herer Automatic is het volledige, automatisch bloeiende pakketje dat een intense, cerebrale cognitieve high biedt die de lichamelijke stone mooi aanvult. Als je op zoek bent naar een plant die stevig groeit en een bevredigende rook heeft, zijn de cannabiszaadjes van Jack Herer Automatic dé zaadjes voor jou.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.