Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Amnesia Haze Automatic (Daily Smoker) feminized

Amnesia Haze Automatic (Daily Smoker) feminized

Amnesia Haze was (en is) een krachtpatser van een Sativa en een echte klassieke cannabissoort uit de jaren 80. Amnesia Haze Automatic brengt je het beste van de beroemde Amnesia Haze in een makkelijk te hanteren, automatisch bloeiend pakketje. Deze mix van Amnesia en Ruderalis is na slechts 10-11 weken klaar voor de oogst. Hazeliefhebbers verheugt u!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

24,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 9.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 24.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 36.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 65.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Amnesia Haze Automatic: Klaar voor de oogst binnen 10-11 weken

Ze is welbekend en gerespecteerd over de hele wereld en de psychedelische high van Amnesia Haze is een stevige favoriet onder rokers én kwekers. Haar opmerkelijke levensduur is een bewijs voor de kwaliteit en kracht van de soort. De Daily Smoker besloot om deze illustere soort een automatisch randje te geven door haar te combineren met een Ruderalis en zo Amnesia Haze te creëren. Deze automatische reïncarnatie blijft trouw aan haar afkomst en behoudt alle kracht en smaak van haar ouders, maar heeft tevens kortere bloeitijden en een ongecompliceerde mentaliteit.

De pittige zoete smaak en geur die synoniem is aan Amnesia Haze is tevens springlevend in deze automatisch versie, en daarom is ze volgens velen ook zo populair geworden. De milde en genietbare rook nodigt je uit om je over te geven aan een verheffende, psychedelische high. Liefhebbers van Sativa en Haze zullen zich meteen thuis voelen bij Amnesia Haze, dat staat vast. Je zult je vrijwel gelijk opgemonterd voelen, je stemming verbetert en je perspectief wordt wijder - en dit maakt haar tot een soort om alleen van te genieten of in het gezelschap van vrienden.

Amnesia Haze Automatic krijgt ook erkenning voor het feit dat ze vele medische aandoeningen kan helpen verlichten, zoals symptomen van stress, angst, depressie en gebrek aan eetlust. Amnesia Haze Automatic kan het best omschreven worden als een wonderlijke plant die je in beweging krijgt - een positieve boost dus.

De lange bloeitijd van Amnesia Haze schrikt mensen vaak af. Amnesia Haze heeft over het algemeen maar liefst 12 weken nodig om te bloeien - we hebben dus een kweker nodig die echt van Haze houdt en het geduld heeft van een Sativaheilige. Dat alles gezegd hebbende, Daily Smokers Amnesia Haze heeft slechts 10-11 weken nodig tussen ontkieming en oogst - de wachttijd is zo aardig ingekort! Je kunt dus dezelfde rijke resultaten behalen, maar dan wel binnen een significant kortere periode. Dit toont maar mooi aan hoe geweldig de cannabiszaadtechniek werkelijk is.

Amnesia Haze Automatic lijkt heel erg op haar ouder, ze wordt hoog en heeft dezelfde onderscheidende elegantie die niet genegeerd kan worden. Haar dunne bladeren en lange, luchtige takken zijn een spektakel om te aanschouwen. Een hoogte van 1,5 meter lijkt het gemiddelde te zijn. Kwekers kunnen voor hun harde werk een gulle oogst verwachten van 30-150 g/plant - meer doorgewinterde rokers kunnen een iets grotere opbrengst verwachten. Hoewel Amnesia Haze een delicate plant is, is ze ook een hongerige Haze die niet weet wanneer ze moet stoppen met eten. Ze is echter wel gevoelig voor te veel voeding, dus wees voorzichtig.

Amnesia Haze Automatic brengt veel in het spel, niet alleen voor wat betreft haar illustere genen, maar ook voor wat betreft haar korte bloeitijden, geweldige opbrengsten en topkwalitatieve toppen. Hazeliefhebbers zullen niet teleurgesteld raken.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.