Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Kalashnikov Automatic (Daily Smoker) feminized

Kalashnikov Automatic (Daily Smoker) feminized

De combinatie van Kalashnikov en Ruderalis heeft een automatische soort gecreëerd met halsbrekende snelheid en superieure kracht. De Kalashnikov Automatic heeft de beste eigenschappen van haar ouder en gaat van zaadje naar oogst binnen slechts 9-10 weken. Kalashnikov Automatic blijft trouw aan haar wortels en heeft dezelfde pittig-zoete smaak waar het origineel bekend om is.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Kalashnikov Automatic: Net als de AK-47 een 'one hit wonder'

De incarnatie van de originele Kalashnikov van Daily Smokers Automatic is een soort die eer bewijst aan haar genetische voorouder maar ook haar eigen rake klappen uitdeelt. Deze nieuwe, automatische adonis werd gecreëerd door het vermengen van Kalashnikov en Ruderalis, het eindresultaat is een absoluut beest! Ze heeft dezelfde zwaar met hars bedekte toppen en geweldige smaak, en Kalashnikov Automatic groeit echt binnen een kort tijdbestek - zodoende is ze de droom van iedere beginner.

Kalashnikov Automatic blijft trouw aan haar wortels en heeft dezelfde pittig-zoete smaak en geur waar het origineel bekend om staat. Haar milde rook heeft iedere hijs iets subliems, terwijl de sterke cerebrale krachten aan het werk gaan - ze weet je geest op te monteren en ondertussen je lichaam een zachte en delicate lichamelijke stone toe te bereiden. Velen beschouwen de soort als een 'one hit wonder' (en dat is niet voor niets), want ze is ongelooflijk krachtig - nieuwe rokers kunnen het dus maar beter rustig aan doen. Dat gezegd hebbende, Kalashnikov Automatic is de perfecte soort om met je vrienden te delen. Je zult je echt opgemonterd en vrolijk voelen, zozeer zelfs dat je er haast hysterisch van wordt.

Kalashnikov Automatic groeit op tot een hoogte van 1 meter. Haar compacte en dichte voorkomen maken haar perfect voor kleine kweekruimtes en kwekers die discreet te werk willen gaan. Bovendien vraagt ze maar weinig onderhoud, wat een bonus is als je nieuw bent in de cannabiskweek. Kalashnikov Automatic is redelijk snel, ze heeft slechts 9-10 weken nodig tussen ontkieming en oogst. Je zou denken dat ze in die korte tijd alleen maar toppen van mindere kwaliteit produceert, maar dit is dus niet het geval, want dit automatische wonder produceert toppen van de bovenste plank.

Dankzij de sterke genen van Kalashnikov Automatic is teleurstelling geen optie. Net als de AK-47 weet Kalashnikov die vuurkracht, potentie en scherpheid flink op te voeren. Als je op zoek bent naar een makkelijk te kweken, topkwaliteit soort voor kenners, dan is Kalshnikov Automatic wel wat voor jou.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.