Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Sweet Caramel Automatic (Daily Smoker) feminized

Sweet Caramel Automatic (Daily Smoker) feminized

Degenen die verzot zijn op de zoetheid zullen ongetwijfeld gek zijn op Sweet Caramel Auto van Daily Smoker. Deze topkwalitatieve soort mengt Sweet Caramel en Ruderalis en culmineert in een genietbare en uniek smakende marihuana - klaar voor de oogst na slechts 8-9 groeiweken. Een uitstekende en zoete deal!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (1)

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Sweet Caramel Automatic: Een potente Indica-ervaring

Sweet Caramel Autoflowering is afgeleid van een exquise exemplaar van een Spaanse Indica en haar zaadjes zijn geïmpregneerd met kwaliteit. BlueBlack, White Rhino en Maple Leaf zijn allemaal verstrengeld in de erfenis van deze soort - dit maakt het des te zoeter. Over zoetheid gesproken, door deze Spaanse soort te vermengen met Ruderalis wist Daily Smoker iets te produceren wat zeker iedere zoetekauw tevreden zal stellen.

De rook van Sweet Caramel Auto is precies wat de naam suggereert; meteen na de eerste hijs zul je een subliem zoete karamelsmaak gepresenteerd krijgen. De ongelooflijk milde en aangename rookervaring wordt versterkt door de volle stone die deze zoete godin teweegbrengt. Terwijl ze haar weg zoekt door je lichaam, zal het je opvallen dat al je pijntjes en kwaaltjes weg beginnen te spoelen. Sweet Caramel Autoflowering is perfect voor aan het eind van de dag, zeker als je een dag hard werken achter je hebt liggen en wilt ontspannen.

Dankzij haar potente Indica dapperheid is Sweet Caramel Autoflowering zo stevig als maar kan. Ze lijkt een beetje op een kerstboom met haar zeer compacte structuur - ze wordt ongeveer 1 meter hoog. Beginnende kwekers zullen geen problemen hebben om deze planten in de hand te houden en de beste resultaten te bereiken. Sweet Caramel Autoflowering is gezegend met een bliksemsnelle groei, deze soort is klaar voor de oogst na slechts 8-9 weken! Kwekers kunnen een opbrengst verwachten van 80-110 g/plant uiterst kwalitatieve marihuana.

Sweet Caramel Autoflowering wordt echt als een zoet cannabisgerecht opgediend. Haar korte levertijd gekoppeld aan haar overvloedige opbrengst maakt haar tot de perfecte wietpartner voor iedere liefhebber van automatische planten. Zoals al vermeld vraagt ze niet al te veel onderhoud voor wat betreft het kweken en het voeden. Dus zelfs de groenste kwekers zullen zeer zeker haar vruchten plukken. Als je op zoek bent naar een zoet smakende automaat met een lichamelijke stone, zijn de wietzaadjes van Sweet Caramel Autoflowering absoluut de juiste voor jou.


   


  Door op 10/Nov/2014 :
  (4)

  Titel : Müssen noch warten...
  Reactie : .. auf die nächste Saison. Doch die Vorfreude ist groß, bin gespannt auf den Taste. :)


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.