Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Critical Automatic (Daily Smoker) feminized

Critical Automatic (Daily Smoker) feminized

Critical Automatic is een automatisch bloeiende schoonheid die de bijval van critici kan wegdragen. De mix van Critical en Ruderalis creëerde een soort die fans direct zullen herkennen en koesteren. Critica Automatic heeft alle originele pracht van het origineel en heeft slechts 9 weken nodig tussen ontkieming en oogst.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Critical Automatic: Van ontkieming naar oogst in slechts 9 weken

Critical wordt gekenmerkt door haar sappige, zoete smaak, levendige groei en ontspannende lichamelijke high en is een soort waar je niet de mist mee in kunt gaan. De automatisch bloeiende Critical van Daily Smokers is niet anders. In combinatie met Ruderalis is Critical Automatic een soort die tevens alle verbluffende kwaliteiten van haar ouders heeft.

Gebruikers die bekend zijn met Critical zijn al wel bekend met haar extreem zoete smaak en intense geur. Critical Automatic houdt zich heel nauwgezet aan deze blauwdruk (om het zo maar te zeggen); ze zorgt ervoor dat de roker getroffen wordt door dezelfde intensiteit die de familie van deze wiet zo populair heeft gemaakt. Je zult je compleet ontspannen voelen wanneer de sterke lichamelijke high je in zijn greep krijgt, en daarom is ze de ideale keus voor als je op de bank wilt ontspannen.

Wanneer Critical Automatic rijp wordt, begint ze een overdaad aan strakke, met hars bedekte toppen te produceren. Ze bereikt een gemiddelde hoogte van 80 cm en is meestal ongeveer 9 weken na het ontkiemen klaar voor de oogst. Beginnende kwekers zullen geen problemen hebben om Critical Automatic te temmen, ze is opmerkelijk makkelijk te onderhouden - een bonus, zeker als dit je eerste ontmoeting met een automatische soort is. Critical Automatic is in staat om opbrengsten te produceren van 70-80 g/plant - een gulle vangst als je haar bloeitijd in overweging neemt.

Critical Automatic brengt veel in het spel: haar snelle groei, overdadige opbrengsten, haar rijke en zoete smaak en natuurlijk haar verbluffende high, die je iedere keer weer die kritieke slag weet toe te brengen. Als je op jacht bent naar een automaat die overal floreert, hoef je niet verder te kijken, want Critical Automatic is dé plant voor jou.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.