Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

White Widow Automatic (Daily Smoker) feminized

White Widow Automatic (Daily Smoker) feminized

White Widow Auto is een van Amsterdams beste automatisch bloeiende planten en verenigt in zich het beste van White Widow en Ruderalis, en het gevolg is iets heel speciaals. Deze vernieuwde incarnatie is klaar voor de oogst na slechts 10-12 weken - zorg ervoor dat je klaar staat voor White Widow en dan... go!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

22,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 22.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 33.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 60.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - White Widow Automatic: Een automatisch bloeiend tribuut aan een prijswinnende Widow

White Widow wordt niet alleen binnen de cannabisgemeenschap als een beroemde soort gezien maar ook wereldwijd. White Widow is dus gewoon een briljante plant! Ze is gezegend met een klassieke smaak, overvloedige opbrengsten en een intense high; het is dus geen wonder dat ze in Amsterdam een all-time favoriet is. Daily Smoker wilde een eerbetoon brengen aan deze prestigieuze wiet en vond het zodoende alleen maar passend om een automatisch bloeiende reïncarnatie te creëren - en dat is dus wat ze deden. Zeg hallo tegen White Widow Automatic.

Sinds haar geboorte in 1995 heeft White Widow talloze prijzen een eerbetonen mogen ontvangen en is ze alsmaar sterker geworden. De originele genen zijn overigens een mysterie, men denkt dat ze het resultaat waren van een Braziliaanse Landsativa die gemengd werd met een Indiase Indica. Daily Smoker vulde deze genen aan met Critical Auto en creëerde zo een krachtige cannabisplant die haar afkomst meer dan waar maakt.

Ze blijft echt trouw aan haar white Widow-afkomst en ze is in feite dezelfde soort, alleen dan in een automatische vorm. Gebruikers die bekend zijn met de soort (en daar zijn er ongetwijfeld velen van) kunnen dezelfde frisse, aardse citrussmaak verwachten waar ze aan gewend zijn geraakt. Het is dezelfde geestelijke en lichamelijke high, maar dan met een beetje extra pit in het lichamelijke aspect. White Widow Automatic is een geweldige all-round blowervaring die je compleet ontspant.

Mensen die lijden aan pijn, stress, angst, artritis en gebrek aan eetlust zullen merken dat de symptomen daarvan aanmerkelijk verminderd zullen worden na gebruik van White Widow Automatic.

Ze is na slechts 10-12 weken klaar voor de oogst, en White Widow kan een hoogte bereiken van 1,1 meter en een opbrengst van ongeveer 50-160 g/plant. Haar overgeërfde Indicagenen laten zich gelden in haar uiterlijk, want ze raakt bedekt met een dikke harslaag naarmate ze de volwassenheid bereikt.

Cannabiskenners en -kwekers en degenen die op zoek zijn naar een soort met de spectaculaire smaken en highs van White Widow, en dat alles in een makkelijk te hanteren automatisch bloeiend pakketje, zouden zeker White Widow Autoflowering moeten proberen.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.