Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Lowryder 2 Automatic (Daily Smoker) feminized

Lowryder 2 Automatic (Daily Smoker) feminized

Om te zeggen dat deze automatische soort snel groeit, zou een understatement zijn, want Lowryder 2 Automatic van Daily Smoker is meer als een lichtflits. Dit compacte marktgewas levert zijn waren in slechts 8 weken op en is een combinatie van Lowryder 2 en Ruderalis!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (2)

14,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 5.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 14.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 38.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Lowryder 2 Automatic: Brengt een sterke lichamelijke stone teweeg

Lowryder 2 Automatic is een kwalitatieve en snelle wietproducent die gekweekt is om een bliksemsnelle producent te zijn. Deze hardwerkende, doch kleine plant werd ontwikkeld door Daily Smoker en produceert resultaten op een overvloedig exotische schaal.

Lowryder 2 Automatic is gezegend met een aangename rook die de smaakpapillen en neusgaten prikkelt en een sterke lichamelijke stone veroorzaakt die ongetwijfeld in de smaak zal vallen. Alsof dit nog niet verleidelijk genoeg was, kan deze soort dankzij zijn snelle bloeitijden ook nog eens met gemak jouw wietje voor iedere dag worden. Stel je dus voor dat je op een zonnige dat in je tuin aan het chillen bent en geniet van een ontspannend blowtje. Eén ding waar je wel op moet letten is haar potentie, Lowryder 2 Automatic is geen slap makende wiet (nou ja, tenzij je teveel van haar rookt).

Lowryder 2 Automatic heeft slechts 8 weken nodig tussen ontkieming en oogst! Kwekers die dus op zoek zijn naar een snelgroeiende marihuana hoeven niet verder te zoeken. Als je de planning slim aanpakt, kun je de groei spreiden om zo een constante aanvoer te creëren!

Lowryder 2 Automatic is een gedrongen variëteit die zich wat compacter ontwikkelt - dit maakt haar ideaal voor kwekers met beperkte ruimte. Ze wordt ongeveer 60-80 cm hoog en ontwikkelt een kerstboomachtige structuur. Een ervaren en oplettende kweker kan in de binnenkweek een oogst verwachten van 300 g/m²; buiten is dat 125 g/plant.

Als discretie een must is, is Lowryder 2 Automatic tevens een must. Het kleine uiterlijk van de soort en het compacte frame zijn ideaal voor undercover kwekers die snelle resultaten willen.

Hoewel Lowryder 2 Automatic niet enorme opbrengsten oplevert, produceert ze wel extreem goede toppen met een duizelingwekkende snelheid - je zult versteld staan.


   


  Door op 26/Oct/2015 :
  (5)

  Titel : lowrider 10 graine retour 1
  Reactie : j'ai ai fait germer 6 sans probleme et les 4 derniere germeron sans probleme aucun doute la dessu^^ vais bientot les passer en flo tout va bien je vous redirai ce qu'elle m'auron rapporter mais je suis un debutant donc vous pourez surememnt mieux faire^^ sinon livraison rapide discrete continuer comme sa zamnesia a bientot

  Door op 20/Oct/2014 :
  (3)

  Titel : lowrider. 1 van de 3 ontkiemt
  Reactie : Kwa levering en verpakking zeer tevreden. Bij de lowrider heb ik helaas 2 zaden niet kunnen ontkiemen en de 3e heeft moeite. maar ik heb ook 3 cheese zaden besteld en die zijn allemaal ontkiemt. verder tevreden over het bedrijf en bestel mijn volgende zaadjes ook hier.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.