Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Amnesia Skunk Automatic (Daily Smoker) feminized

Amnesia Skunk Automatic (Daily Smoker) feminized

De potente, scherpe en prestigieuze combinatie van Amnesia Haze en Original Skunk en Ruderalis heeft een automatisch bloeiende plant gecreëerd die niet van deze wereld is! Amnesia Haze Automatic is in tegenstelling tot de rest van de Hazefamilie een snelle groeier, ze gaat van zaailing naar oogst in slechts 10-12 weken en produceert uitstekende toppen in overvloed.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

22,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 22.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 33.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 60.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Amnesia Skunk Automatic: Van zaailing tot oogst in slechts 10-12 weken

Liefhebbers van Hazesoorten behoren tot de geduldigste mensen op aarde, dit komt doordat Hazeplanten zo veel tijd nodig hebben om rijp te worden. Ze hebben gemiddeld 12 weken nodig om te bloeien - dat is niet niks. Maar zo is het wel goed (zegt de cannabiskweker van Daily Smoker), want deze Haze heeft een automatische interventie gehad. Je kunt nu het allerbeste ervaren dat Haze te bieden heeft in een makkelijk te onderhouden, snelgroeiende cannabissoort genaamd Amnesia Skunk Automatic.

Het vermengen van de beste Amnesia Haze met Skunk en wat Ruderalis creëerde een marihuanasoort die de karakteristieke high van een Haze heeft én de levendige groei van een Skunk en Ruderalis.

Amnesia Skunk Automatic brengt een overvloed aan smaken en geuren in het spel (of beter gezegd, onder je neus). Gebruikers worden bij het roken achter in hun keel getroffen door een frisse, houtachtige smaak met een lichtzoete ondertoon. Het is absoluut een mild wietje dat een nogal opmonterende en energieke high veroorzaakt. Amnesia Haze Automatic brengt echt je creatieve sappen aan het stromen dankzij de euforische sensatie die ze teweegbrengt. Deze soort is uiterst geschikt voor als je met je vrienden wilt socializen, je zult waarschijnlijk uren lang eindeloos kletsen en alles bespreken, van serieuze zaken tot aan dingen die geen betekenis hebben en die je in een deuk doen liggen.

Amnesia Haze zit propvol met THC en CBD, dat is het wat haar tot zo'n gunstige soort maakt voor gebruikers met medicinale aandoeningen. Ze kan helpen bij het verlichten van chronische pijn, ontstekingen, migraine en artritis. De cerebrale 'cognitieve' kant helpt ook bij het verlichten van symptomen van stress, angst en depressie.

Amnesia Skunk Automatic kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. Als je haar binnen kweekt, kan ze opgroeien tot een hoogte van zo'n 85 cm - het is dus een nogal compacte plant. Door haar kleine postuur is ze perfect voor kwekers met weinig ruimte of kwekers die een discrete soort willen. Onder de zorg van een ervaren hand kan ze een opbrengst produceren van 300-350 g/m².

Om buiten te kunnen floreren heeft ze een warm klimaat nodig (denk aan het Mediterrane gebied). Als je daar echter niet woont, volstaat het ook om haar in een kas groot te brengen. De hoogte van de planten neemt significant toe als je haar buiten kweekt, ze bereikt dan een hoogte van 1,2 - 1,5 meter, en iedere plant heeft dan de potentie om een opbrengst te creëren van 180 gram.

Zoals we allemaal weten duurt de groei van een Haze behoorlijk lang, maar Amnesia Skunk Automatic groeit juist redelijk snel. Ze ontwikkelt zich van zaailing naar rijpe plant in slechts 10-12 weken. Voor sommigen lijkt dit misschien lang te duren, als je het vergelijkt met andere automatisch bloeiende soorten. Als je je echter bedenkt dat je een elitaire Hazenakomeling aan het kweken bent, valt dat eigenlijk allemaal wel mee.

Amesia Skunk Automatic is niets minder dan een absoluut beest van de toppenwereld. Hazefanatici zullen nog een reden hebben om een gat in de lucht te springen - ze hoeven niet meer onduldbaar lang te wachten of moeizame arbeid te verrichten voor de beste wiet.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.