Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Critical Cheese Automatic (Daily Smoker) feminized

Critical Cheese Automatic (Daily Smoker) feminized

Een automatisch bloeiende soort die bij de critici goed in de smaak valt (om het zo maar eens te zeggen). Critical Cheese heeft op harmonieuze wijze Critical, Cheese en Ruderalis samengebracht om een soort te creëren die een cheesy en potente klap uit kan delen. Makkelijk te onderhouden en klaar voor de oogst in slechts 10 weken.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

22,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 22.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 33.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 60.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Critical Cheese Automatic: Een Britse klassieker met een automatisch bloeiende draai

Critical Cheese Automatic cannabiszaadjes brengen je het beste van de iconische Cheesesoort, maar dan in een snelgroeiende en automatisch vorm. Door de beste exemplaren van Cheese te mengen met Critical en Ruderalis wist Daily Smoker een wietsoort te ontwikkelen die waarlijk alles belichaamt wat het origineel zo geweldig maakte.

Cheese komt oorspronkelijk uit de UK en is in de loop der tijd steeds populairder geworden. Vandaag de dag wordt ze als een legende gezien. Haar unieke mix van smaken en skunky kwaliteiten hebben haar een grote aanhang opgeleverd, en veel kenners verlangen steeds maar naar meer. Critical Cheese Automatic blijft de originele blauwdruk (of beter gezegd de groendruk) van de Critical cheese Automatic genen trouw en produceert dezelfde scherpe en kazige geur en smaak.

Als je haar rookt, komt het doortastende karakter van Critical Cheese Automatic naar voren, dat een sterke en ultiem bevredigende fysieke stone veroorzaakt. Gebruikers die lijden aan chronische pijn, ontstekingen, stress, angst en migraine zullen merken dat hun symptomen enorm zijn verminderd zo niet verdwenen. Ze kan ook veel hulp bieden bij het stimuleren van de eetlust en het tegengaan van slapeloosheid.

Kwekers die nog nat zijn achter de oren zouden met dit automatisch bloeiende wonder geen problemen moeten hebben. Ze is makkelijk te hanteren en groeit op een zeer levendige (maar hanteerbare) manier. Kwekers die op zoek zijn naar een snelle oogst zullen vinden dat Critical Cheese Automatic heel geschikt is - ze heeft slechts 10 weken nodig tussen ontkieming en oogst. Als ze haar volle potentie waarmaakt, is ze in staat om een opbrengst op te leveren van 120-150 g/plant.

Critical Cheese Automatic bereikt een gemiddelde hoogte van ongeveer 1 meter en is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Als je haar kweekt in een warmer klimaat (denk aan Spanje en Italië) zal Critical Cheese Automatic echt floreren.

Deze soort is een geweldige all-rounder, maar ook niet te allesomvattend. Ongeacht dus of je een beginner, veteraan of commerciële kwekers bent, je zult erachter komen dat Critical Cheese Automatic iedereen wat te bieden heeft.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.