Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Diesel Automatic (Daily Smoker) feminized

Diesel Automatic (Daily Smoker) feminized

Diesel Automatic is het complete pakket. Een suprême mix van Diesel en Ruderalis maken dit automatisch bloeiende wonder tot wat het is. Diesel Automatic pronkt met dezelfde smaken en aromatische belofte en blijft de wortels van haar ouders trouw, maar heeft een toegevoegde bonus van snelle groei en groot kweekgemak. 8 weken na het planten is ze klaar.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 1 € 8.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 32.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 57.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Daily Smoker - Diesel Automatic: NYC Diesel met automatisch verfijning

Heb je zin om iets te proeven van het beste wat Diesel NYC te bieden heeft, maar dan in een automatisch bloeiende vorm? Welnu, dankzij de aardige mensen bij Daily Smoker kun je dat nu doen. Met de uiterst betrouwbare genen van NYC Diesel en die van Lowryder 2 Automatic wisten ze de krachtpatser Diesel Automatic te creëren.

Diesel Automatic zal cannabiskenners laten springen van plezier. Haar exquise smaak en aromatische pracht zijn echt iets bijzonders. ze blijft in de buurt van de originele formule en, Diesel Automatic heeft dezelfde mildheid en sterke citrussmaak waar het origineel zo bekend om is geworden. Na een paar hijsen wordt de cerebrale high teweegbracht en zul je je zowel gefocust als gemotiveerd voelen. Deze soort is ideaal voor degenen die in een heldere en comfortabele roes hun taken af willen krijgen. Ze is ook geweldig voor mensen die gewoon maar wat willen rondhangen, of dat nu thuis of in het park is.

Medicinale gebruikers die lijden aan aandoeningen als stress, angst, pijn, ontstekingen en hoofdpijnen zullen merken dat hun symptomen aanmerkelijk verminderd worden.

Diesel Automatic wordt ongeveer 70 cm hoog. Deze kleine plant is geweldig voor kwekers die te weinig ruimte hebben. We moeten echter wel opmerken dat ze wel een zeer scherpe Dieselgeur afgeeft - goede ventilatie is dus een must!

Diesel Automatic is een zeer snelle en levendige groeier, ze is binnen enkele weken klaar voor de oogst (8 in de meeste gevallen). Deze bliksemsnelle cannabiskruisvaarder is perfect voor kwekers die een potente soort willen met een snelle opbrengst. Diesel Automatic is in feite de perfecte plant, want ze is makkelijk te hanteren, groeit snel en heeft een krachtige high - hoe zou je het daar niet mee eens kunnen zijn?

Als je haar binnen kweekt (en onder optimale omstandigheden) is Diesel Automatic in staat om een opbrengst te produceren van 350 g/m², in de buitenkweek levert ze zo'n 110 g/plant op. Diesel Automatic floreert pas echt in warme klimaten, dan worden de toppen pas echt goed gestimuleerd. Maar een kas volstaat ook.

Diesel Automatic is een een traktatie voor wat betreft smaak, geur en high. Koppel dat aan haar kweekgemak en je weet dat je een winnaar in handen hebt. We zijn er zeker van dat kwekers (oude en nieuwe) die staan te popelen om hun handen te leggen op de allerbeste cannabis helemaal weg zullen zijn van Diesel Automatic.


   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.