Bruce Banner BX 2.0 (Dark Horse Genetics) regular

Een van de beroemdste strains, Bruce Banner, volgens High Times de Sterkste Strain ter Wereld is nu beschikbaar in deze exclusieve zaadrelease van Dark Horse. Deze regular strain bevat tot 30% THC, wat voor serieuze cannabisfans al reden genoeg is om deze legende absoluut te willen kweken.

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
  • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dark Horse Genetics - Bruce Banner BX 2.0: “Sterkste Strain ter Wereld” – Een Ware Legende

Het is eindelijk aangebroken: de langverwachte release van één van de meest legendarische strains die ooit gecreëerd is, de befaamde Bruce Banner! Het verhaal achter de Bruce Banner-strain gaat terug naar de tijd waarin de oprichter van Dark Horse studeerde aan de Universiteit van Montana. Hij besteedde zijn tijd hier wijselijk en ging als een malle door zaden in zijn zoektocht naar de beste Sour Kush-fenotypes en de manier om ze te combineren met de krachtigste hybrides.

Toen Dark Horse via forums Overgrow zaden van JLP en Lonestar verkreeg, inspireerde hun indrukwekkende breedprogramma hem om zelf te gaan sleutelen. De grote doorbraak die uiteindelijk zou leiden tot Bruce Banner, volgens tijdschrift High Times een van de “Sterkste Strains ter Wereld”, kwam toen hij op Seedbay een pak zaden van de originele Strawberry Diesel won, een gebeurtenis die zo groots was dat de zaden die geveild werden de hele server deden crashen! Op dat moment wist Dark Horse dat hij de mannelijke varianten had gevonden waar hij zo driftig naar op zoek was geweest!

De moeder van Bruce Banner is de Original OG Kush, een strain die meer namen lijkt te hebben dan welke andere strain dan ook, maar het is nog steeds de authentieke oldschool OG van voor 2005, ongeacht hoe vaak breeders de strain in de loop der jaren hippe nieuwe namen hebben gegeven.

Toen Dark Horse Bruce Banner in 2008 eindelijk uitbracht, waren de rijen lang en de wachtlijsten zelfs nog langer, want alle mensen inclusief hun moeders wilden de strain in handen krijgen. Na de release volgende verschillende prijzen, zoals de High Times Caregivers Cup 2009, High Times Cannabis Cup Denver 2014, Beste VS Niet-oplosbare Hasj 3e plaats, Hoogst Geteste THC in High Times Cannabis en nog de titel “Sterkste Strain ter Wereld” (High Times), plus nummer 9 van High Times’ 25 Beste strains ooit!

Als het op het kweken van Bruce Banner BX 2.0 aankomt, dan leveren de vrouwtjes van deze regular strain een gemiddelde tot hoge oogst met een nog steeds schappelijke bloeitijd van 10 weken. Bij het kweken van deze sativadominante hybride komt niet al te veel kijken. Kwekers hoeven geen problemen te verwachten, en bovendien heeft de plant geen specifieke eisen wat voeding of kweekomgeving betreft.

Waar Bruce Banner BX 2.0 in uitblinkt, is de buitengewone sterkte van de strain. Deze plant heeft 25% THC, terwijl bij sommige fenotypes een ongelooflijke 30% is gemeten, wat wel zou moeten verklaren hoe ze de beroemde “Sterkste Strain ter Wereld”-titel heeft bemachtigd.

Bruce Banner is een legende onder de cannabisstrains. Nu de zaden beschikbaar zijn bij Dark Horse is het mogelijk om deze beroemde strain te kweken en daarna van haar ultrakrachtige smoke te kunnen genieten – reden genoeg om haar te kweken!

Merk Dark Horse Genetics
Genetica Sativa-dominant
Ouders Strawberry Diesel F3 x Bruce Banner no. 3
THC Very high
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen No. 9 High Times 25 Greatest strains of all time.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bruce Banner BX 2.0 (Dark Horse Genetics) regular
Bruce Banner BX 2.0 (Dark Horse Genetics) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.