Bruce Banner BX 2.0 (Dark Horse Genetics) regular

Bruce Banner, volgens High Times de "Sterkste soort op aarde", is een van de meest beroemde soorten. Dankzij een exclusieve release van Dark Horse Genetics is deze nu verkrijgbaar. De plant produceert wel 30% THC. Dat op zich moet voor serieuze cannabis liefhebbers al reden genoeg zijn om haar in de kweekruimte te zetten. 

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
 • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DARK HORSE GENETICS - BRUCE BANNER BX 2.0: DE “STERKSTE SOORT OP AARDE" - EEN WARE LEGENDE

Het moment is eindelijk daar: de lang verwachte release van een van de meest legendarische soorten ooit, de beroemde Bruce Banner! Het verhaal van Bruce Banner gaat terug naar de studietijd van de oprichter van Dark Horse Genetics. Hij bracht zijn tijd op de Universiteit van Montana verstandig door. Als een gek zocht hij door zaden, op zoek naar de beste Sour Kush fenotypen. Deze combineerde hij met de krachtigste hybriden.

Dark Horse ontving zaden van JLP en Lonestar via het Overgrow Forum. Hun indrukwekkende breeding programma inspireerde hem om zelf wat te knutselen. De grote doorbraak, die uiteindelijk zou leiden tot Bruce Banner, volgens het tijdschrift High Times een van de "Sterkste soorten op aarde", volgde pas later. Hij won een pakje zaden van de originele Strawberry Diesel op Seedbay. Dit evenement was zo populair dat de veiling leidde tot een server crash! Op dat moment wist Dark Horse dat hij de mannetjes had gevonden waar hij zo druk naar zocht!

De moeder van Bruce Banner is de Original OG Kush. Deze soort heeft meer namen dan elke andere soort op deze aardbol. Maar het gaat om de originele, old school OG van voor 2005, ongeacht hoe vaak breeders een nieuwe naam hebben bedacht voor deze plant.

Toen Dark Horse in 2008 Bruce Banner uitbracht, stond iedereen in de rij. De wachtlijst was ellenlang, want iedereen wilde de soort in handen krijgen. Meerdere prijzen volgden, zoals de High Times Caregivers Cup (2009), de High Times Cannabis Cup (Denver 2014), de 3e prijs in de categorie Best US Non-Solvent Hash en de 1e prijs in de categorie Highest Tested THC op de High Times Cannabis Cup. Vervolgens kreeg de plant de titel “Sterkste soort op aarde” (High Times). Maar ze veroverde ook de 9e plaats in de lijst van 25 beste soorten aller tijden (High Times)!

Voor wat betreft het kweken van Bruce Banner BX 2.0; de vrouwtjes van deze regular soort produceren een gemiddelde tot hoge opbrengst. De bloeiperiode is alleszins redelijk, namelijk 10 weken. Het kweken van deze sativa-dominante hybride is vrij gemakkelijk. Kwekers hebben niets te vrezen. Daarnaast is ze ook niet veeleisend als het gaat om voeding of de kweekomgeving.

Bruce Banner BX 2.0 schittert met buitengewone kracht. De plant bevat 25% THC. Bij sommige fenotypes loopt dit echter op tot maar liefst 30%.

Bruce Banner is een ware legendarische cannabis soort. De zaden zijn eindelijk op de markt gebracht door Dark Horse Genetics. Alleen het kweken van deze beroemde soort, zodat je uiteindelijk geniet van haar ultra krachtige rook, is al reden genoeg om haar in je tuin te zetten!

Genetica Sativa-dominant
Ouders Strawberry Diesel F3 x Bruce Banner no. 3
THC Very high
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen No. 9 High Times 25 Greatest strains of all time.
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bruce Banner BX 2.0 (Dark Horse Genetics) regular
Bruce Banner BX 2.0 (Dark Horse Genetics) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.