Face Melt OG (Dark Horse Genetics) Regular

Face Melt OG van Dark Horse Genetics heeft haar naam niet zonder reden. Deze mix van de beste OG Genetics met een vleugje Purple en Rare Dankness #1 zal zelfs de meest doorgewinterde cannabisrokers binnen een mum van tijd doen vliegen! Een spectaculair krachtige strain die zeker niet zal teleurstellen!

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
 • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dark Horse Genetics - Face Melt OG: Laat Je Gezicht Op Een Goede Manier Smelten

Dark Horse Genetics houdt er niet van om dingen halfslachtig te doen (voor het geval dat niet al algemeen bekend was…) en de passie en motivatie die ze in hun nieuwste creatie, hun Face Melt OG, hebben gestopt, kan je echt voelen. Voor deze strain heeft Dark Horse samengewerkt met z’n vrienden van Archive en Rare Dankness om ons een “real deal” te bieden die dankzij haar idiote, torenhoge sterkte zelfs de gezichten van de meest doorgewinterde cannabisrokers kan doen smelten.

In eerste instantie waren de kwekers van Dark Horse niet helemaal tevreden met de hybride die hieruit voortkwam, dus gebruikten ze een vrouwelijke Purple Urkle en een Face Off OG BX1 om de strain een fijne stabiliteitsboost te geven. De mannelijke variant die ze voor hun Face Melt OG kozen, is zelf een kruising tussen een Face Off OG en een Rare Dankness #1. Resultaat is een belachelijk krachtige strain die haar naam zonder twijfel absoluut verdient: Een smoke die je gezicht werkelijk doet smelten!

Na ontkieming zijn de vrouwelijke planten van deze regular strain zowel binnenshuis als buitenshuis te kweken, en kan je uitzien naar super krachtige toppen binnen een schappelijke 10 weken.

Face Melt OG is ook al zo’n spectaculaire cannabisstrain van Dark Horse Genetics die cannabisenthousiastelingen zal verblijden. Dit is een perfecte smoke voor OG-liefhebbers en voor wie van super krachtige rookervaringen houdt. Met Face Melt OG ben je na slechts twee hijsjes al “sky-high”! Spectaculair!

Genetica Indica-dominant
Ouders Docs OG X Grimace OG
Bloeitijd 10 weeks
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Face Melt OG (Dark Horse Genetics) Regular
Face Melt OG (Dark Horse Genetics) Regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.