Strawberry Glue (Dark Horse Genetics) Regular

De originele Gorilla Glue is een van de meest beroemde soorten van de laatste tijd. Deze hype is meer dan gerechtvaardigd omdat de soort veel te bieden heeft. Haar torenhoge kracht, geweldige smaak en excellente high maken haar een directe klassieker. Strawberry Glue is Dark Horse Genetics' geweldige creatie, met toegevoegde Diesel genetica en een aardbeientwist!

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
  • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Strawberry Glue - Dark Horse Genetics: Heerlijke & Ultra-Krachtige Indica

De originele Gorilla Glue heeft een enorme en enthousiaste schare volgelingen verkregen sinds haar ontdekking in de VS. De soort, die eigenlijk het resultaat is van een toevallige kruisbestoven Sour Dubb, was bijna weggegooid. Maar Lonie, een gelukkige breeder met een vooruitziende blik, bewaarde wat zaden en ontdekte na ontkieming deze ultra-krachtige soort.

De originele soort was een daverend succes en veroverde in razend tempo de West Coast en vervolgens de rest van de cannabis wereld. Het is dus alleen maar logisch dat Dark Horse Genetics deze eersteklas genetica greep en ermee aan de slag ging om een aantal nieuwe en opwindende creaties te maken. Met behulp van Strawberry Diesel konden ze de beroemde GG zaligheid en kracht behouden en ook nog een snufje Diesel en een vleugje Strawberry toevoegen. Het is vanzelfsprekend dat dit zorgt voor een absoluut fantastische rookervaring!

Wanneer je de vrouwelijke planten kweekt van deze regular soort, zal je waarschijnlijk geen grote problemen ervaren. De bloeiperiode van Strawberry Glue is met 63-70 dagen lekker kort, dus je hoeft niet al te lang te wachten op de oogst. In vergelijking met andere soorten, ontvang je van deze dame een bovengemiddelde oogst met toppen van de allerbeste kwaliteit.

Als je een beetje kennis bezit over cannabis, weet je waarschijnlijk wel dat de Original Gorilla Glue een bizar sterke soort is waarvan een aantal fenotypes een THC niveau bereikten van wel 30% of meer. Strawberry Glue doet zeker haar voordeel met deze genetica, want het THC niveau kan oplopen tot wel 28%. Dit maakt deze overwegend indica een zeer krachtige soort die je niet teleur zal stellen! Haar high slaat snel en krachtig in en hoewel ze ook ongelooflijk ontspannend is, vult ze dit aan met een mooi gebalanceerd, opwekkend effect. Deze cannabis is echt zalig en je kan op elk moment van de dag van haar genieten, of je nu zoekt naar de ultieme ontspanning of gewoon pret wil maken met wat vrienden. Tel daar de spectaculaire smaak bij op die ze van Strawberry Diesel heeft ontvangen en dan weet je dat je iets onweerstaanbaars in handen hebt!

Strawberry Glue van Dark Horse Genetics heeft echt alles mee. Deze krachtige indica-dominante soort met haar geweldige, nieuwe smaaksensaties en het spectaculaire effect van Gorilla Glue levert een eindproduct die bij elke cannabis liefhebber in de smaak zal vallen!

Merk Dark Horse Genetics
Genetica Indica-dominant
Ouders Gorilla Glue 4 x Strawberry Diesel
Bloeitijd 63-70 days
THC 18% - 28%
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Strawberry Glue (Dark Horse Genetics) Regular
Strawberry Glue (Dark Horse Genetics) Regular
Strawberry Glue (Dark Horse Genetics) Regular
Strawberry Glue (Dark Horse Genetics) Regular