Chem Berry D (Dark Horse Genetics) Regular

Dit is Dank Horse Genetics’ felbegeerde Chem-variant die ze hebben gecreëerd voor hun reeks werkelijk fenomenale Dieselsoorten. De geweldige combinatie van Chemdawg #4 en Strawberry Diesel biedt een unieke kruising die uitblinkt met belachelijk veel potentie, goede opbrengsten en een smaak die zoete, fruitige tonen op een spectaculaire wijze mixt met Diesel.

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
  • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dark Horse Genetics - Chem Berry D: Krachtige Diesel Met Een Smaakvolle Twist

Toen de breeders van Dark Horse Genetics aan het brainstormen waren over wat voor nieuwe soort een waardige aanvulling zou zijn op hun geweldige lijn varianten met Dieselsmaak, beleefden ze een doorbraak. Een van de geweldige soorten van de Chemdawg-lijn, Chemdawg 4, blonk om meerdere redenen uit. Chem #4 is uniek in die zin dat ze een indica-dominante soort is. Dit, terwijl haar zusjes zich aan de sativa-kant van het spectrum bevinden. Ze staat erom bekend dat ze eerst een geweldige cerebrale high teweegbrengt, die overgaat in een volledige lichamelijke high. Bovendien heeft ze een spectaculair smaakprofiel met aantrekkelijke citrus ondertonen.

Om Chem Berry D te creëren, kruiste Dark Horse Genetics deze fantastische Chem-variant met de al even uitzonderlijke Strawberry Diesel. Het resultaat is een sativa-dominante hybride met een buitengewone potentie en supergoede opbrengsten. Ook heeft ze een indrukwekkende smaakvolle twist gekregen; een unieke mix van fruitige smaken en Diesel.

Chem Berry D kweek je met gemak; ze groeit zowel binnen als buiten. Deze reguliere soort heeft geen specifieke eisen, wat inhoudt dat je de vrouwelijke planten zonder gedoe kunt kweken. Haar bloeitijd is een redelijke 63-70 dagen, wat in lijn is met het tijdschema van Dark Horse Genetics’ andere Diesel soorten.

Wat haar onderscheidt van de rest is haar absoluut te gekke THC-gehalte, dat de 32% heeft aangetikt en gemiddeld tussen de 25%-32% ligt. Kortom: ze is een ontzettend krachtig kruid.

Als je Chem Berry D gaat roken, bereid je dan voor op een klassieke maar superkrachtige Diesel-ervaring, die uitmondt in een high die cerebraal, positief en energiek is. Dit maakt haar een geweldige soort voor overdag en een fantastische humeur-booster. Neem een hijs en geniet van de golven creativiteit en energie terwijl ze je stress en zorgen doet verdwijnen!

Met haar fruitige smaken, een combinatie van de aardbei-achtige noten van Strawberry Diesel en verse citrus- en Dieselnoten, biedt ze in elk opzicht een zeer aangename rookervaring. Met haar THC-gehalte tot 32% is Chem Berry D een zeer effectieve medicinale soort. Haar potentie kan lichamelijke pijn en andere gezondheidsaandoeningen helpen verlichten.

Chem Berry D van Dark Horse Genetics is een eersteklas hybride aan de sativa-kant van het spectrum met ongelooflijke kracht en een geweldige smaak. Sativa-liefhebbers kunnen niet de mist in gaan met het kweken van dit eersteklas kruid!

Merk Dark Horse Genetics
Genetica Sativa-dominant
Ouders Chem 4 x Strawberry Diesel
Bloeitijd 63-70 days
THC 25%-32%
Opbrengst Indoor Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chem Berry D (Dark Horse Genetics) Regular
Chem Berry D (Dark Horse Genetics) Regular