Il Diavolo (Delicious Seeds) feminized

(1)

Il Diavolo van Delicious Seeds, het resultaat van een kruising tussen Critical Mass en Rudelaris, is een extreem ras. De plant groeit extreem snel, heeft extreem veel kracht en een extreem lekkere smaak. Vanwege haar Indicagenen is zij goed bestand tegen schimmels en is zij volgroeid voordat insecten hem schade kunnen toebrengen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Il Diavolo: snelle groei en zeer bedwelmend

Il Diavolo (feminized) van Delicious Seeds is de afstammeling van Critical Mass en Ruderalis en heeft extreme eigenschappen. De planten uit deze zaden groeien extreem snel, hebben extreem veel kracht en een extreem aangename smaak. Vanwege haar Indicagenen heeft zij een goede resistentie tegen schimmels en doordat zij zo snel groeit, krijgen insecten en ziekten niet de kans om hem aan te tasten. Dit maakt haar uitermate geschikte voor beginnende kwekers en zij die binnen een korte tijdspanne een leuke oogst binnen willen halen. Il Diavolo gedijt in bijna iedere omgeving en is geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek.

Il Diavolo van Delicious Seeds produceert een grote top en heel veel kleinere toppen, die samen een opbrengst kunnen opleveren van wel 300 g/m². De toppen zijn vol met hars en bedekt met een mooi laagje glanzende, witte kristallen. Als je deze wiet rookt, geeft zij een heerlijk fruitig aroma af. Daarnaast heeft zij een fors THC-gehalte van 17%. Door de intense bedwelmende high is zij geschikt voor medicinaal gebruik en perfect voor totale ontspanning en verlichting van pijn (dit gaat gepaard met een milde vorm van de vreetkick). Duivels goed...

Il Diavolo (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Critical Mass x Low Ryder
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 6-7 weken
THC 17%
Opbrengst Indoor Tot 300g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Il Diavolo (Delicious Seeds) feminized
Il Diavolo (Delicious Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.