Jägg Kush (Delicious Seeds) feminized

(2)

Jägg Kush is ook al zo’n geweldige strain uit de indrukwekkende verzameling superstrains gecreëerd door Delicious Seeds. Een sativa dominante kruising die binnenshuis uitblinkt en een eersteklas oogst levert van 1g/watt aan belichting. Jägg Kush levert niet alleen veel op, maar haar toppen hebben THC-levels van 25% en een zorgvuldig gekweekte terpeencompositie die elke roker zal betoveren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Jägg Kush: Sativa dominante kruising met een fantastische opbrengst

Het hardwerkende kweekteam bij Delicious Seeds heeft weer eens een strain gecreëerd die precies aansluit op de alsmaar groeiende vraag van de cannabismarkt. De strain is genaamd Jägg Kush en heeft een rijke genetische achtergrond, met Sweet Warlock, Jagged en Jack Flash als directe familie. Wat elke cannabiskenner een deugd zal doen, is de kennis dat de wereldberoemde Jack Herer ook een significant aandeel heeft in de stamboom van Jägg Kush – een echt feest van voortreffelijke genen die een geweldige 60% sativa kruising vormen.

Jägg Kush is een feminized strain, zowel geschikt voor kweek binnenshuis als buitenshuis. Wanneer ze buiten wordt gekweekt, valt de oogst begin oktober, en de opbrengst van het gewas kan tot 900g/plant zijn. Alhoewel het een betrouwbare en resistente plant is om buiten te kweken, wordt de echte waarde van Jägg Kush duidelijk in een omgeving binnenshuis. De bloeitijd voor de plant is vrij kort, slechts 60-70 dagen. Het meest indrukwekkende van deze strain is de fenomenale opbrengst met 600g/m², met gemiddeld 1g/watt gebruikte belichting. De indica achtergrond van de plant leidt tot korte afstanden tussen stengelleden, wat zorgt voor veel toppen en een grote oogst. Deze geweldige groeieigenschappen plaatsen Jägg Kush aan de top van de hedendaagse cannabis, precies waar Delicious Seeds met elk van haar strains naar streeft.

Wanneer je Jägg Kush kweekt, zie je onmiddellijk een onmiskenbare schoonheid in de rijkheid van kleuren van haar toppen vol kelken, bezaaid met vurige oranje stampers. Met één blik op de oase van groen die de toppen van Jägg Kush vormen, is vanwege al die zichtbare trichomen al duidelijk dat de strain harsrijk en krachtig is. De plant wordt gekenmerkt door een grote hoofdcola met daaronder kleinere toppen die opbloeien vanuit een dicht bos. Met THC-levels van 25% en een uniek gemoduleerd terpeenprofiel krijg je een zeer sterke geestelijke sativa-high met wat ontspannende, maar niet verzwakkende lichamelijke effecten vergezeld van zachte, rustgevende en niet-storende zoete aroma’s die de rookervaring compleet maken. De sensaties die je zal voelen terwijl je high bent variëren van initiële ontspanning tot energieke, opbeurende gevoelens, en een ervaring van geluk en soms zelfs euforie. Geweldig om met vrienden te chillen of voor wat verlichting van sommige symptomen van ernstige stress of depressie.

Voor zij die cannabis van Delicious Seeds’ strains hebben gekweekt of gerookt, is één ding duidelijk: Jägg Kush is een meesterlijk gecreëerde strain, die haar traditie voortzet van het creëren van alleen de beste strains die de huidige cannabismarkt te bieden heeft. Jägg Kush, heel veelzijdig wat betreft het kweken maar echt uitzonderlijk in condities binnenshuis, zal zeker zijn plek vinden in het arsenaal van de echte marihuana-enthousiastelingen vanwege haar kracht en onmiskenbaar sterke en evenwichtige high-ervaring.

Jägg Kush (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Sweet Warlock x Jäggen
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 900g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    28/Nov/2023

    Belle plante
    Superbe

    A. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jägg Kush (Delicious Seeds) feminized
Jägg Kush (Delicious Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.