Original Juan Herer (Delicious Seeds) feminized

(1)

Original Juan Herer is Delicious Seeds' kruising tussen twee van de beste cannabis soorten van het moment. Door de eigenschappen van OG Kush en Jack Herer te combineren, krijgen we een moderne, krachtige soort, die eenvoudig te kweken en hoogproductief is. Haar THC-gehalte van 20% maakt Original Juan Herer een ideale energieke sativa voor overdag met veel medicinaal potentieel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Original Juan Herer: Een overheerlijke variatie op de klassieke Jack Herer

Delicious Seeds’ Original Juan Herer is een kruising tussen een aantal van de beste cannabis varianten van dit moment: Een klassieke OG Kush en een Jack Herer elite kloon. Het resultaat is een spectaculaire soort die maar liefst 20% THC bevat. Delicious Seeds presteerde het een moderne soort te produceren die uitblinkt met een verbluffend korte bloeiperiode en die ook niet gierig is als het gaat om opbrengst, smaak en aroma.

Cannabis kwekers zullen opmerken dat een van Original Juan Herers eigenschappen, die uitspringt boven andere soorten en haar interessant maakt, haar korte bloeiperiode is van slechts 55-65 dagen. Dit feitje maakt haar zelfs iets sneller dan sommige autoflowering soorten. In deze korte periode groeit Original Juan Herer met een immense kracht en taaiheid, waardoor alle twijfels over haar productiviteit worden weggenomen. Ze beloont de kweker met een grote, harsachtige oogst. Binnenkwekers kunnen zich verheugen op oogsten van ongeveer 600g/m² terwijl buiten, onder optimale omstandigheden, wel 600g/plant kan worden behaald.

Juan Herer verrast met een buitengewone en complexe smaak. Je zal dol zijn op haar diepe, aardse en muskusachtige aroma die doet denken aan wierook en Indian hasj van topkwaliteit. Ook zullen de subtiele vleugen van kruiden opvallen, die haar aroma versterken en uitgesproken maken. Met 20% THC kan er worden vertrouwd op een zeer krachtig effect, met een opwekkende en zeer prettige, cerebrale high.

Delicious Seeds’ Original Juan Herer is een prachtige, moderne soort die op geen enkel vlak teleur zal stellen. Haar gigantische oogst, kracht en aroma maken Original Juan Herer een geweldige soort die op het verlanglijstje van elke kweker zou moeten staan.

Original Juan Herer (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders American OG Kush x Jack Herer
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Juan Herer (Delicious Seeds) feminized
Original Juan Herer (Delicious Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.