Sour Diesel Autoflowering (Dinafem) feminized

(3)

Sour Diesel Autoflowering van Dinafem is een hoogwaardige sativa-dominante soort. Ze doet de bizar hoge standaard van haar ouders echt eer aan. De plant is daarbij geurig, krachtig en prettig voor de zintuigen. Zo valt ze in de smaak bij zowel kwekers als gebruikers. Zoek je naar een gemakkelijke sativa om binnen te kweken? Zoek dan niet verder.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Sour Diesel Autoflowering: De Beste Smaken

Sour Diesel Autoflowering is de automatische versie van de extreem beroemde Sour Diesel. Deze eersteklas kruising heeft een geweldige afkomst. Het is lastig een majestueuzere of verbluffendere soort te vinden. De breeders bij Dinafem kruisten hiertoe twee ongelooflijke cultivars, namelijk Sour Diesel en Haze 2.0 Auto. Het resultaat is een verbluffende, sativa-dominante soort die binnen als een beest presteert.

Het kweken van de fantastische Sour Diesel Autoflowering is geen enkel probleem. Beginnende kwekers zouden haar echt op hun verlanglijstje moeten zetten. Sour Diesel Autoflowering vliegt van zaad naar oogst in 70 dagen, zodat je razendsnel meerdere potten vult met geweldige sativa. Zowel binnen als buiten bereikt ze een gemiddelde hoogte, ongeveer 75-160cm. In een kweekruimte mag je ongeveer 400–450g/m² verwachten. Buiten genereert Sour Diesel Autoflowering circa 50-170g/plant.

De sativa-dominantie is merkbaar in zowel de groeikenmerken als de effecten. De toppen zijn prachtig en iets dichter dan gemiddeld. Desalniettemin is de structuur ervan luchtig, wat handig is in warme en vochtige klimaten. Doe hier je voordeel mee als je net begint met kweken. Het percentage THC is vrij hoog, wat een flinke bonus is, gezien ze een autoflower is. De effecten zijn voornamelijk euforisch en cerebraal en geven je creativiteit en inspiratie. Voor wat betreft de smaak, mag je rekenen op een klassieke brandstof/diesel-ervaring, met citrus- en houtachtige ondertonen.

Zoek je al tijden naar een goede sativa, maar zie je de lange bloeitijd niet zo zitten? Dan is Sour Diesel Autoflowering de perfecte, snelbloeiende oplossing!

Sour Diesel Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Sour Diesel x Haze 2.0 Auto
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    05/Jun/2020

    Rappers love Sour Diesel
    I like to rap so I like this. Good and fast grow.

    E. S.
    24/Feb/2020

    Great shipping, good stuff
    100% *****

    M. R.
    22/May/2018

    Perfekt,
    100 % Keimrate, seit 1 Woche in der Blüte, nach 3 Wochen Wachstum bei einer Höhe von durchschnittlich 80 cm.

    P. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sour Diesel Autoflowering (Dinafem) feminized
Sour Diesel Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.