Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized

(4)

Amnesia XXL Auto is de krachtpatser van wiet! Deze door Sativa gedomineerde hybride is vol met smaak, stimulerende geuren en geestbuigende brute kracht, en dit maakt haar een soort voor de doorgewinterde veteraan. Je kunt Amnesia XXL Auto oogsten na 75-90 dagen, van zaadje naar oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Amnesia XXL Autoflowering: "De sativa is sterk in deze!"

Amnesia XXL Auto is een soort voor alle sativa-aanbidders en kwekers. Deze supersterke automatisch bloeiende incarnatie is het resultaat van het kruisen van een Original Amnesia en een Original Amnesia Autoflowering - denk aan een super saiyan versie van sativa en je bent halverwege.

Het cannabiszaadje heeft een veelheid aan keuzekarakteristieken in zich, waardoor ze erg makkelijk te kweken is. Beginners zouden niet al te veel problemen moeten hebben met Amnesia XXL, want ze is van gemiddelde hoogte (75-170 cm). Voor wat betreft opbrengst: Amnesia XXL is de soort die maar niet ophoudt met geven. Binnen kan een gemiddelde oogst 450-500 g/m² zijn, terwijl kwekers die buiten kweken zo'n 60-170 g/plant kunnen verwachten. De bloeiperiode voor een binnen gekweekte oogst duurt 75-90 dagen.

Met amnesiagenen die door haar aderen vloeien maakt deze hybride haar afkomst meer dan waar. Ze zit propvol met intrigerende smaken en geuren en is overduidelijk afkomstig uit de illustere Amnesia Haze familie. Net als bij andere door sativa gedomineerde soorten kun je een zeer krachtige, bijna cerebrale high verwachten - Amnesia XXL Auto zet deze trippy trend door met haar unieke nuances. Diepe en complexe smaken en geuren houden je zintuigen in hun greep. Een vleugje citroen, haze, wierook en dennenappel zijn allemaal aanwezig; culminerend in een geweldige algehele ervaring.

De langdurige effecten van Amnesia XXL Auto maken haar perfect voor een uitgebreide chillsessie met vrienden, gelegenheidsrokers moet wel voorzichtig aan doen, want deze sativasoort neem geen gevangenen (alleen geesten).

Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Original Amnesia x Original Amnesia Auto
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 170cm
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    27/May/2022

    Tutto ok
    Pianta molto resistente al caldo

    C. A.
    15/Jul/2019

    Bullshit
    I buy 6 of those seeds, only one had work. I will Never order anymore with zamnesia

    J. A.
    18/Sep/2020

    Amnesia XXL
    Hatte schnell gekeimt und sind bis jetzt wunder schöne kräftige pflänzchen. Ich werde nochmals etwas dazu schreiben,wie es sich weiter entwickelt und wie es zum schluss hin sich ergeben wird. Doch bis jetzt Daumen hoch

    V. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized
Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.