Strawberry Amnesia (Dinafem) feminized

(2)

Strawberry Amnesia Feminized van Dinafem is een THC-rijke wietraket die uitmondt in actie en vrolijkheid en euforie met zich meebrengt. Deze door Sativa gedomineerde lieveling is gemaakt door de kruising van een Original Strawberry Cough en een Original Amnesia. De resultaten hiervan zijn uitmuntend! Zoals veel medicinale wonderen is ze ook een recreatieve wiet - ze is effectief tegen depressie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Strawberry Amnesia: Hoogrenderende Sativa met medicinale merites

All-round supersoort Strawberry Amnesia is een bevredigende nieuwkomer en brengt een heel nieuwe smaak en flair in de door Sativa gedomineerde gelederen van Dinafem Seeds. Het kruisen van een Original Strawberry Cough met een Original Amnesia stelde de ervaren kwekers in staat om een hoogkwalitatieve Sativa te produceren die uit alle cilinder knalt!

Strawberry Amnesia is een absoluut prachtige soort om te aanschouwen, ze verleidt je met haar dikke, compacte en zeer harsige toppen, die gehuld gaan in donkergroene, gemiddeld grote, langgerekte bladeren. Ze is ook nog eens snelbloeiend, makkelijk te kweken en produceert heel flink; dat is wel een applaus waard.

Ze is zeer adaptief als het op kweken aankomt, Strawberry Amnesia kan succesvol gekweekt worden, zowel binnen als buiten. Ze bloeit in slechts 65-70 dagen. Als een ervaren kweker haar ter hand neemt, kan ze in de binnenkweek wel 450-500 g/m² opleveren. Buiten is ze midden/eind oktober gereed; ze levert dan 700-1100 g/plant exceptionele wiet op.

Zoals je misschien al geraden hebt, is Strawberry Amnesia nogal een fruitige traktatie, maar haar mandje zit niet alleen maar vol met fruit, het is eerder een cocktail van genot. Hinten van citrus, dennen, Haze, specerijen en (natuurlijk) aardbei prikkelen je zintuigen. Het effect is langdurend, dit komt deels doordat ze propvol zit met THC (20-22% om precies te zijn).

Strawberry Amnesia is niet alleen maar een recreatieve plant, haar talenten strekken zich uit tot de medicinale gebieden. Patiënten die bijvoorbeeld lijden aan aandoeningen als depressie, stress en slapeloosheid zullen merken dat hun symptomen enorm verminderd worden als gevolg van het consumeren van deze wiet.

Strawberry Amnesia (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Original Amnesia x Original Strawberry Cough
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    18/Sep/2020

    2/3
    2/3 ont germées, puis les deux se sont mise a se fendre au niveau de la tige, aucune explications a cela, pourtant je suis expérimentée.......

    F. F.
    18/Sep/2020

    patience
    cannot say much after 2 Weeks! All 3 Seeds are growing!

    J. E.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Strawberry Amnesia (Dinafem) feminized
Strawberry Amnesia (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.