Amnesia Kush (Dinafem) feminized

(2)

Scroll niet voorbij Amnesia Kush, een kruising van de meest invloedrijke cannabis soorten op aarde: Amnesia Haze en OG Kush. Amnesia Kush is geen compromis; ze is de perfecte mix van twee soorten die anderen regelmatig overtreffen, namelijk cerebrale effecten aan de ene kant en een narcotische stone aan de andere. 80% Sativa, een bloeiperiode van 60-75 dagen en 20% THC!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem – Amnesia Kush: Een indrukwekkende mix van Amnesia Haze en OG Kush

Amnesia Haze en OG Kush behoren zonder twijfel tot de meest populaire varianten die bestaan. Een ervan, Amnesia Haze, is een complexe kruising van Southeast Asian genen, Jamaican Haze en een beetje Afghani en Hawaiian. Rokers koesteren Amnesia Haze omdat ze zeer intense cerebrale effecten levert. De andere plant die voor deze hybride is gebruikt, OG Kush, staat bekend als de ruggengraat van ontelbare US Kush soorten. Het kruisen van een Nederlandse coffeeshop legende met een bestseller uit de Amerikaanse dispensaria moet wel een adembenemend krachtig resultaat opleveren en dit is precies wat er gebeurd is.

De Sativa genen domineren deze kruising overduidelijk en maken 80% op van de genen. Er is echter nog steeds het feit dat 20% Indica genen bijdragen om de bloeiperiode korter te houden, namelijk een acceptabele periode van 65-75 dagen. Binnen is een opbrengst van 500-600g/m² haalbaar en buitenkwekers kunnen waarschijnlijk 600-800g per plant oogsten. Amnesia Kush eist hoge niveaus lichtintensiteit en een dieet rijk aan voedingsstoffen om haar volledige potentieel te bereiken. Daarnaast geeft ze de voorkeur aan een lagere luchtvochtigheid, ook in de vegetatieve periode. Wanneer kwekers deze parameters in de gaten houden, zal niets ze weerhouden om volumineuze toppen te oogsten, afgeladen met smakelijke hars.

Amnesia Kush wekt niet alleen zulke sterke effecten op dat beginners voorzichtig te werk moeten gaan, maar haar smaakprofiel is net zo opmerkelijk. De effecten zijn cerebraal, houden lang aan en komen dichtbij de grens van psychedelisch. Sterke aroma's van citrus, vanwege een hoge concentratie van het terpeen limoneen, onderstrepen deze sensatie. THC-niveaus van 20% geven deze soort pure kracht.

Amnesia Kush is het antwoord voor diegenen die hun oog hadden op Amnesia Haze, maar nooit eerder de kans grepen deze krachtige Sativa te kweken. Ze geeft Haze liefhebbers de optie een soort te kweken die kan worden beschreven als een perfect huwelijk tussen een klassieke, Hollandse schone en een ware West Coast kampioen, hoewel het wel duidelijk is wie de baas is in deze relatie.

Amnesia Kush (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Amnesia Haze x OG Kush
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
CBD Laag
CBD:THC 1 : 200
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    10/Oct/2017

    Perfecte plant!
    3 zaadjes en ook 3 keer een mooie plant. 2 van de 3 duidelijk Sativa de overhand maar had er 1 bij die meer Indica eigenschappen toonde. (stuk kleiner en dikkere bladeren) Ik heb in een SCROG setup 172 gram van 1 plant gehaald onder 250W HPS op aarde. Wel moet je haar in de gaten houden omdat ze nog erg wil strekken de eerste weken van de bloei. Ik heb ze 10 weken laten bloeien en toen waren ze zeker klaar. De geur heeft wat weg van een normale Amnesia maar is een stuk zoeter. Gevoel is zoals beschreven: eerst vrij cerebraal en sociaal. Daarna loopt het langzaam over in een full body stone. ( maar dit is meestal vrij persoonlijk natuurlijk) Zeer tevreden over de zaden van Dinafem (altijd goed zover) en de service van Zamnesia.

    J. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Kush (Dinafem) feminized
Amnesia Kush (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.