Big Kush (Dinafem) feminized

(3)

Het ontwikkelingsproces van Big Kush draaide om het creëren van een gebalanceerde Kush variant, in staat om grote opbrengsten te produceren met rijke citroensmaken. Dinafem is glansrijk geslaagd in het bereiken van deze doelen. Big Kush is een kruising tussen Big Skunk en OG Kush en 50% Sativa genen zijn verantwoordelijk voor een cerebrale high. Tot 600g/m² is haalbaar in 60 dagen bloeien!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Big Kush: Intense citroensmaken en krachtige, cerebrale effecten

Dinafem besloot wederom een Kush hybride te kweken van hoge kwaliteit door genen van Big Skunk, ook bekend als Critical +, te kruisen met een geselecteerde nakomeling van OG Kush. Ze wilden een gebalanceerde mix maken tussen Sativa en Indica genen, die zeer krachtig is maar ook rijke smaken bezit. Big Skunk (Critical +) won de eerste Highlife Cup in Barcelona en heeft zeer sterke geuren en smaken. De andere ouder, OG Kush, wordt door velen gewaardeerd om de combinatie van cerebrale effecten met een sterke, narcotische stone.

Big Kush is eenvoudig te kweken en ook een goede keuze voor beginners. Kwekers moeten echter wel rekening houden met het volgende: De Sativa stretch zorgt ervoor dat de plant eenvoudig in hoogte verdubbelt tijdens de bloei, waardoor Big Kush een gemiddeld tot groot postuur ontwikkelt. De plant vraagt gemiddelde hoeveelheden voeding om zware, met hars bedekte toppen te ontwikkelen. De bloeiperiode is kort, slechts 55-60 dagen, maar lang genoeg om binnen tot wel 600g/m² te produceren. Deze soort zal geweldige resultaten laten zien, zowel binnen, buiten of in de kas. Buiten kan tot wel 900g per plant worden gerealiseerd aan het einde van september of begin oktober.

Hoge concentraties limoneen, een terpeen die verantwoordelijk is voor de citrus- en citroenachtige smaken en geuren, beïnvloeden de smaak van Big Kush het meest, samen met de brandstof-achtige smaken van ChemDawg. De uitmuntende kwaliteit van Big Kush zien we ook terug in haar sterke effecten. Eerst zullen rokers de sterke Sativa invloed merken, die resulteert in een enorm cerebrale high. Zodra deze mentale ervaring dichterbij het keerpunt komt, kan een tweede golf worden verwacht, die een ontspannende en lichamelijke Kush stone levert.

Big Kush is een variant die geschikt is voor kwekers die zoeken naar een gebalanceerde combinatie tussen Sativa en Indica in de vorm van een hoogproductieve snel-bloeiende Kush soort. Sommige kwekers beschouwen een 50/50 Kush hybride misschien als een slecht compromis, maar in realiteit is het een twee-in-een oplossing en de voordelen wegen zwaarder dan de nadelen: Koop een narcotische stone en krijg een cerebrale high gratis!

Big Kush (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Big Skunk x OG Kush
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 200
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    01/Feb/2021

    Très productive et boules bien compactes !
    100% de germination sur les 10 graines que j'avais commandés. Ici je les ai mis en sechage donc je ne l'ai pas encore gouté mais très productive avec des boules grosses et compactes (Sûrement la culture la mieux réussie pour la part jusqu'ici). Aussi productive qu'une critical si pas plus, reste à voir le goût qui ne devrait pas me déplaire.

    A. P.
    31/Oct/2018

    big kush
    100% germination so far.

    R. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Kush (Dinafem) feminized
Big Kush (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.