Blue Kush (Dinafem) feminized

Blue Kush is een sativa-dominante hybride tussen Blueberry en OG Kush. Deze soort voltooit haar bloeiperiode in 60 dagen en produceert binnen tot wel 500g/m². Daarnaast overtuigt ze met geweldige smaken, een mix van citroen en rode bessen, vergezeld door aardse dennenaroma's. Omdat Blue Kush enorme kracht en weerstand toont, is ze geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers.

18,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 18.75
  • Aantal zaden: 3 € 18.75
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem – Blue Kush: De sativa-dominante Kush soort met cerebrale effecten

Dinafem creëerde een soort die de verdeling Indica/Sativa genen van OG Kush heeft behouden, bestaande uit 55% Sativa en 45% Indica, en tegelijkertijd de smaken verbeterde door Blueberry aan de mix toe te voegen. Blue Kush is een vernieuwde versie van OG Kush die aanspreekt door haar veel rijkere aromatische profiel. De ontwikkeling van Blueberry dateert terug naar de jaren '70, toen West Coast kweker DJ Short een soort creëerde met buitengewone smaken. Jaren later bleek ze een perfecte soort te zijn om een fruitige draai te geven aan OG Kush.

Blue Kush is geschikt voor kwekers van alle niveaus, dankzij haar weerstand en kracht. Er is slechts een bloeiperiode nodig van 60 dagen om binnen tot 500g/m² te produceren. Blue Kush reageert met uitmuntende groeisnelheid als ze in hydroponic systemen wordt gekweekt en is ook hoogproductief in een ScrOG of SoG, wanneer klassieke substraten, zoals bijvoorbeeld aarde, worden gebruikt. Wanneer Blue Kush buiten wordt gekweekt, zullen de planten de volwassenheid bereiken aan het begin of de eerste helft van oktober en tot 600-800g per plant leveren.

Het smaakprofiel van Blue Kush wordt gekenmerkt door de unieke citroenaroma's en aardse hints van dennen en overtuigt met een uitgesproken fruitigheid, die doet denken aan vers geoogste rode bessen. Blue Kush levert niet die diepe, Indica stone die zo typisch is voor de meeste Kush soorten, want haar effecten zijn vrij cerebraal en komen overeen met de krachtige, langdurige high van de originele OG Kush. Dit is een geweldige wiet waarmee je in staat bent actief te blijven en dit werkt geweldig in een sociale omgeving, aangenomen dat het gebruik gematigd is. Kracht is geen probleem hier; het tegenovergestelde is eerder waar: THC-niveaus van 20% zijn niet ongebruikelijk.

Blue Kush van Dinafem biedt de kans om een soort te kweken die bijna identiek is aan OG Kush, hoewel de aroma's meer complex en misschien wel superieur zijn aan het origineel. Het hangt af van de persoonlijke voorkeuren als het gaat om Blueberry varianten; als jij ze overheerlijk vindt, aarzel dan niet om Blue Kush te verkiezen over OG Kush.

Merk Dinafem
Genetica 55% Sativa / 45% Indica
Ouders Blueberry x OG Kush
Bloeitijd 60 days
THC 20%
CBD 0.16%
CBD:THC 1 : 125
Opbrengst Indoor 500 g/m2
Opbrengst Outdoor 600-800 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Kush (Dinafem) feminized
Blue Kush (Dinafem) feminized