Blue Kush Autoflowering (Dinafem) feminized

(2)

Fans van autoflowering OG Kush zullen dol zijn op deze vernieuwde versie. Blue Kush Autoflowering van Dinafem is het gevolg van een kruising tussen Auto Blueberry met OG Kush Autoflowering en wordt gekenmerkt door intense, fruitige smaken en een levenscyclus van 75 dagen vanaf zaad. Blue Kush Autoflowering produceert binnen 350-400g/m², terwijl buiten 50-170g per plant mogelijk is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem – Blue Kush Autoflowering: Intense fruitigheid en gebalanceerde effecten

Nu steeds meer Kush varianten op de markt verschijnen, wordt het steeds moeilijker die soorten te vinden met uitmuntende karakteristieken. Blue Kush van Dinafem is zo'n vooraanstaande variant en combineert het fruitige smaakprofiel van Blueberry met de unieke effecten van OG Kush. De autoflowering versie van Blue Kush doet hetzelfde en gebruikt genen van Auto Blueberry en OG Kush Autoflowering om een verleidelijke mix te maken van Berry fruitigheid en Kush kracht.

Blue Kush Autoflowering is goed bestand tegen barre klimaten, groeit krachtig en is een goede optie voor zowel beginners als experts. Bij het kweken van Blue Kush Autoflowering moeten kwekers wel rekening houden met het feit dat ze gevoelig is voor overbemesting. Het is verstandig om te beginnen met een lage dosis meststoffen en de voeding in kleine stapjes te verhogen, naarmate de bloeiperiode vordert. Daarnaast adviseert Dinafem kwekers om 30% kokos aan de aarde toe te voegen om de bodem beluchting te vergroten. Wanneer het voedingsschema correct staat ingesteld, staat niets je in de weg een oogst tot 350-400g/m² te behalen in 75 dagen vanaf zaad. Buiten kan ongeveer 50-170g per plant worden geproduceerd.

Blue Kush Autoflowering is rijk aan smaken, net als de feminized versie. De zoete en fruitige invloeden van Blueberry complimenteren de vrij aardse, aromatische achtergrond van OG Kush en vormen een verleidelijke mix, die ook olieachtige vleugen bevat, typisch gevonden in Diesel varianten. De effecten lijken op die van OG Kush, gekarakteriseerd door een balans tussen lichamelijk en mentaal en wekken een niveau op van intensiteit die onwerkelijk lijkt, vergeleken met andere autoflowering soorten.

Kwekers die Blue Kush Autoflowering kiezen, ontvangen een verbeterde versie van OG Kush Autoflowering. Het kiezen van een van deze varianten zal automatisch leiden tot krachtige, met kristallen bedekte Kush toppen in een enorm korte doorlooptijd. Smaak fanatici en liefhebbers van een kleurrijke verschijning zullen eerder tevreden zijn met Blue Kush Autoflowering; er zijn maar een aantal zaken in het leven prettiger dan een zoet smakende, fruitige Kush.

Blue Kush Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Blueberry Auto x OG Kush Auto
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    29/Jun/2016

    Pas mal
    2 graines sur 3 ont germé, ce sont celles qui se portent le mieux sur mon run actuel, assez satisfait dans l'ensemble !

    Q. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Kush Autoflowering (Dinafem) feminized
Blue Kush Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.