Critical Cheese (Dinafem) Feminized

Critical Cheese is een gebalanceerde, feminized hybride van Dinafem. Hoewel ze genetisch iets overhelt naar de indica kant, is de high meer die van een sativa dominante hybride, spraakzaam en opwekkend. De soort blinkt uit in een gecontroleerde, beschermde omgeving en biedt de ervaren kweker een lonende oogst. Critical Cheese is een fijne soort die de serieuze connaisseur niet mag missen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Critical Cheese: Karaktervolle en krachtige, maar toch evenwichtige en subtiele hybride.

Critical Cheese is een feminized, ietwat indica dominante hybride van Dinafem. Deze dame is gemaakt van Dinafem's eigen Cheese en Critical +, beide welbekende en bekroonde cannabis soorten. Dinafem is een gevestigde onderneming en hun zaden groeien uit tot krachtige, productieve en stabiele cannabis soorten en Critical Cheese is hierop geen uitzondering.

Deze hybride kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Ze presteert het beste in een beschermde omgeving, zoals een kas of binnentuin. De bloeiperiode in een binnenomgeving bedraagt 55-60 dagen, waarna een gemiddelde oogst van 600g/m² kan worden behaald. Naarmate Critical Cheese volwassen wordt, zal ze behoorlijk gaan ruiken en enige vorm van geurbeheersing moet overwogen worden. Ook is het aan te raden de hoogte in toom te houden. Als je buiten kweekt, zorg er dan voor dat je je in een gematigd en droog klimaat bevindt. Het oogstmoment voor buitenplanten zal eind september/begin oktober zijn en de oogst varieert tussen 700-1300g/plant.

Critical Cheese is een gebalanceerde hybride met ietwat uitgesproken Sativa eigenschappen. Ze heeft een unieke, herkenbare geur en smaak: Prikkelende Cheese vult de neus terwijl de smaakpapillen worden beloond met citroen en dennen. De high is opwekkend en maakt spraakzaam, maar is toch ontspannend. Gebruikers geven aan dat ze ook helpt bij pijnverlichting. Wanneer ze in grote hoeveelheden wordt gerookt, zal ontspanning vrij duidelijk worden en een zware couch-lock kan worden verwacht.

Critical Cheese van Dinafem zet de gouden standaard voor gebalanceerde cannabis hybrides. Ze is een krachtige plant, zowel qua groei als effect, met een prikkelende geur die je onmiddellijk laat weten wat je te wachten staat: Het roken van deze schoonheid is geen kinderspel.

Critical Cheese (Dinafem) Feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Critical+ x Cheese
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen Secret Cup 2016, 3rd place
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Cheese (Dinafem) Feminized
Critical Cheese (Dinafem) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.