Remo Chemo (Dinafem) feminized

(1)
Dinafem ontwikkelde hun Remo Chemo in samenwerking met Urban Remo, de legendarische Canadese cannabis teler, die bekend is in de internationale cannabis wereld. Als favoriete stam van Urban Remo, is ze nu beschikbaar voor iedereen om te kweken. Remo Chemo is een zeer krachtige Indica met hoge geneeskrachtige waarde. Ze groeit stabiel en betrouwbaar en kan ook scoren met een heerlijke smaak.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Remo Chemo: Krachtige Topkwaliteit Indica Met Geweldige Smaak

Niemand minder dan Urban Remo, de legendarische Canadese cannabis teler, die internationaal hoog aangeschreven wordt, heeft samen samengewerkt met Dinafem om de uitstekende Remo Chemo te creëren. De kruising tussen een UBC Chemo en een mannelijke Bubba Kush, gekruist door Dinafem om alleen de zuiverste genetica te waarborgen, is ongelooflijk krachtig, waardoor ze een ideale smoke is voor medicinale gebruikers, maar ook een uitstekende keuze voor recreatieve doeleinden.

Remo Chemo is een indica-dominante plant (65% indica) die in een typische dichte en stevige Indica-stijl zal groeien. Ze is gewend aan droge omstandigheden en dit is ook het klimaat waarin ze het liefste groeit. Ze houdt van veel licht en kan zelfs zo nu en dan zonder problemen een droogte tolereren. Je kunt haar binnen of buiten kweken zonder veel gedoe. Als je haar laat, kan ze in een optimale buitentoestand een hoogte van maximaal 250cm bereiken, maar zal daar onder blijven als je haar binnenshuis groeit.

Vanwege haar krachtige groei en haar neiging om nogal struikachtig te worden, is het beter om haar tijdens de groei te snoeien voor een optimale oogst. De plant zal compacte, ronde toppen ontwikkelen die zeer dicht zijn en die met dikke lagen aromatische hars worden bedekt. Deze Dame is een prachtig zicht om te zien: Aan het einde van haar bloeiperiode, die 65-70 dagen duurt, zullen haar groene bladeren veranderen in verschillende tinten van mooi paars. Terwijl haar opbrengsten misschien niet extreem hoog zijn, zijn ze nog steeds fatsoenlijk met 500g/m² binnenshuis en verwachte oogsten van maximaal 1000g per plant buiten.

Remo Chemo heeft een indrukwekkend THC-gehalte van 24% met de meeste van haar feno's die gemakkelijk 20% THC overschrijden. Dit maakt haar een zeer sterke plant die een krachtig effect kan leveren met veel therapeutische eigenschappen. Medicinale gebruikers die vinden dat THC hen helpt, kunnen verlichting vinden voor chronische pijn, misselijkheid, verlies van eetlust en vele andere gezondheidstoestanden. Recreatieve gebruikers zullen van haar zeer intense high houden die een krachtig fysiek indica effect combineert met de verheffende euforie van haar sativa-kant.

Haar krachtige effect wordt mooi aangevuld door haar geweldige smaak. Haar Kush-ouder zal duidelijk zijn wanneer je haar proeft, maar er zijn ook hints van aarde-, benzine- en zwarte pepernotities in haar smoke. Ze is een uitstekende smoke die absoluut voldoet aan de liefhebbers van hoogwaardige toppen!

Remo Chemo van Dinafem Seeds is een indica-dominante kruising van buitengewone kwaliteit. De ervaring van de kwekers die haar gecreëerd hebben, toont zich op vele manieren, van haar buitengewone sterkte en spectaculaire high tot haar uitstekende smaak. Als je van top cannabis houdt, kun je niet mis gaan met het kweken van deze elegante Lady!

Remo Chemo (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Remo Chemo x Remo Chemo
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 24%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 240
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    22/Jul/2020

    Nur 1 von 3 gekeimt
    leider nur 1 von 3 samen gekeimt. Deswegen nur 3 von 5 Sternen.

    J. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Remo Chemo (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.